Jahapp då va helgen redan över..

Skrivet 2011-04-03 @ 20:19:26
Ja en helg som har vart fylld med roligheter =)
I fredags for jag in till Ida för en kväll med henne och min kära syster. Och det vart en mysig kväll som avslutades på flurran.
En lyckad kväll med de bästa<3
Tack mina underbara för en toppenkväll!! Som vi snart ska göra om =P
Lördagen blev mys med familjen och en sväng till gränby för att fixa lite presenter. Efter det hamnade vi ute hos min mor och far på middag och vi blev kvar över natten. Men jag drog iväg på kvällen på lite dans på fyris park =) Älskar att dansa verkligen. Det va inte en toppen bugg kväll men det va bra och kul ändå, blev lite fler fox i stället!!
Idag blev det mera bugg däremot. Det va sista gånger på buggen för denna termin *tråkigt*  Men så jag och Jocke stannade på motiondansen efteråt också så det blev nästa tre timmars bugg, så är lite trött nu. Men kul va det som tusan!!!! Så nu flyttar vi oss till liljekonvaljeholmen/fyris park och från söndagar till fredagar =) Det blir nog skoj det med, hoppas det blir många som är ute och dansar!!!
Nej nu blir det snart lite chips och film med älsklingen min!!!!
Puss puss!!!

Fredag och vab igen..

Skrivet 2011-04-01 @ 10:50:52
Ja är hemma med febrig tjej i dag igen. Det är så konstigt, när Jonte va hemma med henne i går va hon hur pigg som helst och feberfri hela dagen så vi tänkte att hon kan lätt gå på dagis i morgon! Så i morse vaknar hon med 38,3 i feber :/ helt knäppt. Vi gick upp till våran säng när Jonte sen åkt till jobbet och myste och kollade på bollibompa, men det tog inte lång stund innan hon somnade. Och nu har hon somnat på soffan igen:/ hon är ganska slut min ängel!! Hoppas det blir bra snart annars om det inte är bättre med febern på söndag tänker jag ringa och be om att få komma och få ta ett prov och se om det e nått som inte står rätt till..  Så idag tänker jag bara mysa vid soffan och läsa massa böcker med min prinsessa så hon bara kan ta det lugnt och bli frisk!!!