Fredag!

Skrivet 2010-02-26 @ 10:05:57
Snuttan ligger nu och tar en lite förmiddagslur, sen ska vi gå ner till Ida för att våga hennes hår inför kryssningen. Kanska hinner vi med mitt hår med :P För ikväll blir det först kalas hos Jonas Faster Annelie*grattis Annelie* sen ska Elvira va hos farmor och Micke för jag ska ut och ta några glas med Rebbe och några till, och det va evigheter sen Rebbe va med och festade. Jonas ska ta en lugn kväll med Borna. Så vi får se hur lång kvällen blir jag tror det kommer bli en hyfsat lugn och tidig kväll. Vi sover kvar hos farmor vi med för vi har bilen i stan så då blir det lättast. Bara det inte blir värdens snöoväder i morn så vi inte kommer  hem.

Igår va vi och vägde och mätte Elvira och hon väger nu 9065 och är 72 cm lång, börjar bli en stor tjej!!
Sen hade vi en toppen mysig dag med Rebbe och Tilde på gränby, jätte kul!!!<3

Ha en riktigt trevlig helg allesammans!!

Ja nu ser vi vem Elvira är lik i alla fall!

Skrivet 2010-02-24 @ 14:32:18

Nej det är inte Evlira, detta är faster Sandra när hon är liten!!!! Så otroligt läskigt lika!!!

Köpt ny vagn idag =)

Skrivet 2010-02-23 @ 19:41:24
I dag har det vart en underbart mysig dag. Vi började med att hälsa på en förskola, och det va ett mycket bra besök, Lina och Edvin va också med och Lina tyckte också det va bra. Så kanske att våra småttingar hamnar där :)
Som jag trodde så va det svårt att få Elvira där i från när hon väl fick leka med alla saker som fanns. Men det gick till slut med lite prottester men men...
Efter följde vi med Lina och Edvin hem och åt lunch och fikade, skulle åkt hem lite tidigare men så blev de ju inte :P så mysigt att vara där. Edvin och Elvira kramades i dag med, så himla SÖTA!!!<3 Så roligt att se de två de verkar ha så kul tillsammans. Så det blev en toppen mysig dag!

Sen åkte jag och Jonas till Knivsta och köpte ny vagn =) Äntligen fick jag min vagn. Har varit på barnenshus och tittat flera gånger men tänkt att vi väntar lite och tur va väl det för jag hittade den på blocket för 1600:- istället för 2400:- så det va toppen. Den ser helt oanvänd ut också så va är såååå nöjda. Elvira fick vara hemma med tant Ida, och de två hade kul som vanligt!!

Så nu blir det soffan framför tvn med älsklingen innan det är tid för oss två att sova!!
God kväll god kväll!!

Här är Elviras nya fina vagn!!
Det har vart fullt upp så har knappt hunnit sitta här vid datan. Förra veckan va fullproppad med roliga saker, shoppade runt med Lina och Edvin en hel dag bla på Ikea *mys mys* alltid lika kul med dem =) Öppna föskolan såklart  och mys med Lina och Edvin efteråt. Syster ryster min har vart här och busat och så vart det en vända till stan i fredags. Då skulle vi träffat Rebecca och Tilde men det va ju snökaos och de skulle ta tåget men det gick ju självklart inte, så jag och Elvira tog en shopping dag för oss själva på Gränby. Det va lite tråkigt att gå själva men det gick och vi köpte fina kläder till Elvira också, det va ju trots allt henne 11 månaders dag =) Jag kom hem med två tunikor och en mössa jag med :P

Helgen har varit lugn med massor av mys och melodifetsaval bla. Mamma pappa och min syster kom till oss på lördagen för att titta på festivalen och äta lite smörgåstårta *mums* det va riktigt gott!! Och rätt låtar gick till final med så kan inte bli bättre.
I lördags tog jag och Jonas ett ryck och städade ordentligt nere i källaren och va fint det blev. Nu är det som att komma ner i en annan källare =)
I går va vi på middag hos framor och Micke, jätte mysigt. Och då klappade Elvira händerna ordentligt för första gången så nu klappar hon dem hela tiden när hon hör musik eller om jag sjunger =)
Jag stack i väg en stund på eftermiddagen på Me&I klädparty hos en vän, och va gulliga kläder det fanns men det är synd att det kostar så mycket bara, men det blev en tunika klänning till Elvira som jag bara inte kunde låta bli att köpa :P
Och nu blir det nog ett party hos mig med till våren, tycker sånt är så mysigt att träffas och fika och kolla kläder även om man inte vill köpa nått.

Och nu är det måndag igen.. och ingen öppnaföskolan :( de tog sportlov denna vecka.
Men i morgon ska jag och Elvira Lina och Edvin hälsa på en förskola så det ska bli spännande.
Ikväll blir det träning med Ida igen, det behövs efter allt mys i helgen, för mys innebär något gått att äta med :P

Elvira i sin nys fina mysdress!

Farmor och Elvira sitter och klappar händerna!


Puss och kram på er!!

Är en så så stolt mamma<3

Skrivet 2010-02-16 @ 15:07:48
I DAG TOG ELVIRA 5 STEG HELT SJÄLV!!!!!!!
Det är helt underbart, så roligt att se. Fick en tår i ögat *ler* Jag blev så glad och stolt så jag flög med henne i luften efteråt =) Så nu hoppas jag hon går till sin 1 års dag.

Sen inte nog med det så helt plötsligt i dag på förmiddagen när jag och syster min tittar på tv så sitter Elvira och tar på ringarna på sin lekak (sån där som har många ringar på varandra som man ska ta av och ta på igen, hoppas ni fattar) Hon har bara lyckats fått av alla och inte brytt sig mer sen, men idag så!!!!!! Vilken underbar dag!!
Så ikväll ska det firas med semlor för att våran ängel vart så duktig!!!! Hon börjar bli så stor.

Puss och kram på er alla vänner<3

Alla <3 dag!!

Skrivet 2010-02-14 @ 19:33:13
I helgen har det varit jag och Elvira, *Girl power* för pappa har vart på killkväll i Hallstavik. Men det har varit så mysigt så, i lördags va vi i stan och fikade med Camilla. Alltid lika kul! Är man ledsen så blir man glad när man träffar henne, alltid en leende på läpparna =) Hoppas vi ses snart igen!!
Sen åkte vi hem och gick till min mor och far och åt middag, skönt att slippa göra mat och få äta själv en lördagkväll. God god fisk gryta blev det *mums* passar på när inte Jonte är med :P
Senare sen kom Ida upp till mig och vi tittade på melodifestivalen och åt god fruktsallad med creme fraich sås, mmmmmm så gott det är!!!!! Och rätt låtar gick vidare tycker vi, förutom att vi tyckte att hilights *eller hur det nu stavas* hade bra låt. De kunde väl kommit till andra chansen i alla fall. Men men... får se vem som vinner i slut ändan. Hoppas Sverige kan tänka och rösta lite bättre än förra året. PINSAMT SVERIGE!!!

Idag alla <3 dag!!!!! Underbat väder har det varit så en promenad med Ida i solen blev det på eftermiddagen och så stannade vi till hos mamma o pappa och solade lite och lekte med hunden. Det tycker Elvira är så kul. Det blev massa lek sen för då kom Ida med hennes brorsdotter Wilma och Elvira är helt kär i henne och de busade och lekte =) Elvira blev helt lyrisk ett tag. Tyckte synd om stackars Wilma ett tag som Elvira höll på... men de hade kul i alla fall, för Wilma ville inte gå hem sen när det va dags för mat :P
Så det blev en full dag, på förmiddagen va vi hos min mormor och fikade, mys mys med mormor!!!<3

Medan vi sitter och leker med tjejerna på golvet kommer en sliten illaluktande man hem *hahaha* nej då luktadee illa gjorde han inte vad jag kände, men han själv tyckte det. Och ja det är ju alla hjärtansdag och tro det eller ej men Jonas kommer hem med en bucket röda rosor till mig <3 <3 <3
Åhh så glad jag blev, det hade jag inte väntat mig!! Sen när va stod och gjorde mat tillsammans så vänder jag mig om och då på min plats ligger en fin vit sten med inristat JAG ÄLSKAR DIG. Åhhhh han kan ju va romantisk, ibland!! :P

Mina fina rosor jag fick<3


Den fina fina stenen<3

Så nu kan jag inte sitta här mer för nu har snuttan somnat så nu ska vi mysa mysa mysa!!!! Snart blir det film och hjärtformade chips =)

GLAD ALLAHJÄRTANS DAG!! <3
Denna vecka har Elvira sovit varenda natt från 1900 till ca 0600, jag har inte vart upp en enda gång på natten. Jo kankse någon men inte tre fyra gånger som det brukar vara. Och i morse då hon tog upp mig 0515 det va inte heller så roligt, men ska försöka få henne att va uppe till ca 2000 i dag så får vi se. Hon fick sova lite senare middag så jag hoppas det hjälper.
Sen har hon ätit min mat till middag och lunch dagen efter varje dag, det är så härligt att se för det blir så mycket billigare än att få köpa dessa matburkar hela tiden som inte är de billigaste.

I dag gav jag henne en smörgås med ost på till mellis, hon åt tre bitar ungefär sen har hon ju lärt sig att osten kan man ju ta av och äta bara den och slänga mackan på golvet. Ja jag kan inte annat än skratta, det ser så kul ut när hon tar den lilla mackbiten och tittar på den och pillar bort osten och stoppar i munnen. Ja inte visste jag att barn lär sig det så tidigt =)

I dag har jag försökt vara lite flitig med att tvätta och damma, ska dammsuga nu när Jonte är hemma för Elvira är rädd för dammsugaren, har ingen aning varför hon blivit det men...
Och så har det blivit lek så klart, och Elvira har upptäckt att det är ju sååå himla kul att gå runt med gåvagnen =) hon har tyckt det är lite läskigt men nu är det full fart och hon skrattar hela tiden. Hon är så söt min ängel.






Nu är det dags för mig att byta om så ska jag försöka hinna med att dammsuga innan jag ska iväg och träna!!

I morn är det fredag= massa mys!!!!
Puss och kram på er!!!
Fredagen blev lyckad som förväntat. Sannex är alltid lika bra, och man dansar och dansar fötterna brände ganska bra när man gick därifrån. Men oj så kul det va. Buggkunskaperna satt kvar ganska bra lika så foxen =) Alltid kul med dansband och ha Ida som sällskap, men extra roligt va det att min bästa jobbarkompis som jag inte träffat på ett tag kom med oss, så det va super trevlig. Alltid lika glad och check den bruden =)
Oj oj  sen blev det lördag ont i huvudet och fötterna och jag ska ladda om in för kvällen då det är 20 års fest, hur ska jag klara detta. Ja ja det är ju gångavstånd hem så jag går dit och äter och firar lite så kan jag gå hem sen. Men se så blev det ju inte, god mat, gott vin, underbara människor, bra musik... ja så lilla jag va hemma strax innan fem i morse :P
Ja en sak är säker och det är att jag inte känt mig som en mamma denna helg utan som om jag va 20 år igen men det har vart härlig :P Så nu är jag väligt väldigt trött för detta är man inte van vid längre.

Redo för en rolig dansbands kväll!!



Födelsedagsbarnet fick en nappflaska, men det va inte välling i ;)

En skål med underbart god baja päron!!

Snart blir det mys med älsklingen med chips och en film, får se hur mycket jag hinner se av filmen innan jag somnar :P
Hoppas alla haft en bra helg som jag har haft!!! Kram på er alla!!!

Längtar till ikväll!!!!! =)

Skrivet 2010-02-05 @ 14:56:39
I går va vi på min kusins 8 års kalas, tiden går så fort 8 år redan. Hon är adopterad från Kina och hon kom till Sverige när hon va lika stor som Elvira är nu ungefär. Riktigt mysig tjej, så det va kul att få träffas i går och äta godsaker. Malin fick vem där ett spel, och hon och hennes andra kusin 6 år skulle sätta i hop det och spela. Så jag och Elvira tittade på, men det höll inte länge för Elvira skulle ju va med men det ville vi inte så hon skulle ha sönder nått för hon är ju inte så försiktig om man säger så...


Här sitter Elvira och födelsedagsbanet Malin och fikar!


Ååååhhhh va jag längtar tills ikväll!!!!!! Jag och Ida ska till VIP Sannex, världens bästa dansband spelar där i kväll!! Jiihhuuuu va kul det ska bli, har sett fram emot denna kväll så himla länge. Nästan så man är lite pirrig*ler* Så snart kommer farmor och faster och hämtar Elvira, hon skulle vart hemma med pappa men farmor ville så gärna ha sin lilla ängel i helgen så då tackar inte Jonte nej till att få roa sig han med =)
Att det alltid gör lika ont i magen första tiden när man har lämnat i från sig Elvira är jobbigt. Men jag vet ju att hon är hos de bästa, blir behandlad som en prinsessa där hemma så =) Men det är väl moderskänslorna kan jag tänka mig, så det får man leva med nu!!
Nej så nu ska jag packa klart hennes väska innan hon vaknar så allt är klart sen när de kommer.

Hade tänkt lägga upp en video med Sannex men fattar inte hur man gör, så ni som vill höra och se gå in på youtube :sannex on tour, eller sannex på facebook. Detta kan ni bara inte missa ;)


Trelig helg allihop!!




Fortfarande lite sömn på nätterna :(

Skrivet 2010-02-02 @ 17:39:58
Elvira är fortfarande förkyld, men det har blvit bättre. Hon har börjat vant sig med att få nässpray så det går mycket lättare nu. Men hon sover ändå inte bra. Får gå upp ca en gång i timmen från kl 23.30 varje natt. Vid tre halv fyra vaknar hon och då ska hon ha välling och sova hos oss, vägrar att sova i sin säng då. Man tror att man fått henne att sova men efter 5 min så skriker hon och så höll jag på i natt för att försöka få henne att va kvar i sin säng, men när kl va 0330 då orkade jag inte längre. Då självklart somnade hon som en stock mellan oss och sov till 0655. Så det är en trött mamma i denna familj.
Tror att det kan va tänderna som spökar med upptäckte att en tand har kommit upp mycket mer nu sen i går, det har märkts på henne i dag. Har varit jätte gnällig och ska bara sitta och gosa.  Men det gör inte mig nått att hon vill gosa<3 finns inget mysigare än att sitta och gosa med henne i famnen.

I går va det en fantastisk måndag, man brukar inte längta till måndagar men nu gör jag och Elvira det för då är det öppnaförskolan. Alltid lika kul och mysigt med alla leksaker, böcker, rutschkana och barnen. Efter gick vi med Lina och Edvin hem och där blev vi kvar hela dagen :P det är så mysigt. Vi mammor fick en lång pratstund när vi kom hem för småttingarna sov. Det är så underbart att få prata med en annan mamma och Lina och jag har alltid nått att prata om känns det som =) Bla planerade vi och pratade om 1 års kalasen. Kan inte fatta att våra små ska bli 1 år nu!!! helt otroligt, 1 år har man varit mamma snart, oj oj oj tiden går FÖR fort.

I morn är det shopping med syster min, Elvira ska va hos mormor så jag får prova kläder i fred!!

Nu kommer Ida snart så ska vi ta en kvällpsommenad!!

Trevlig kväll!!