Trött måndag!!

Skrivet 2011-01-31 @ 19:05:43
I natt va jag upp 2 eller 3 gånger för Elvira va ledsen. Tror eller det ser ut som att alla fyra hörntänder är på väg upp så det är nog det som spökar, säkert därför hon fick den där febern. Annars brukar inte feber och förkylning gå över så fort... Vill inte äta speciellt mycket heller så... Men till middag gjorde vi spagetti och köttfärs sås och det vräkte hon i sig för det älskar hon så det va skönt!!  Men så idag har jag varit riktigt trött, är det nu med så det blir nog tidig kväll ikväll...


Fick rekommendationen av min syster att köpa en foundationborste.. så hon som jobbar på Åhléns fixade en till mig. Och shit va bra den är!!!!! Trodde aldrig att det skulle funka bra att lägga på foundation med en bortse.... men det är hur smidigt som helst, man kommer åt jätte bra och så blir det ett jätte fint och jämt lager. Måste verkligen rekommendera vidare den skarpt!!!!! Måste provas!!!!!!!!!
Nej nu blir det soffläge med riskaka och apelsin snart innan jag ska få upp och sussa!!!
Puss kram//

Dans ikväll!! =)

Skrivet 2011-01-29 @ 18:17:57
Elvira har mått toppen bra idag, så det va tråkigt att det blev inställt att åka till sigtuna, men men kommer fler gånger. Vart en tripp till stan istället. Nu har mina älsklingar åkt till mina föräldrar och jag sitter och väntar på gänget, för ikväll blir det dans och party till Wizex!!! =)

Välkomna till nöjesstället Möbeln i Tierp !


Välkommen till en HELKVÄLL på Möbeln den 29 januari med Wizex från höstens succé Dansbandskampen!

Boka bord och avnjut en två-rätters middag innan dansen. Pris 320 kr/pers. Entré ingår! Boka dina platser hos Gästis på tel. nr. 0293-100 05. Ca. 200 platser finnes.
Endast entrébiljett 140 kr. 
Varmt välkomna!
Trevlig kväll allesammans det ska jag ha :P
Puss puss

Har en sjuk tös här hemma :(

Skrivet 2011-01-28 @ 19:44:07
Denna helg började inge bra. Elvira började bli lite förkyld och hostig i går och hostade en hel del i natt. Men hon va pigg så vi gick till dagis i morse, va ju tidig dag för henne i dag för moster Jennie skulle hämta. Men hon va inte pigg och hade inte ätit något. Så vi kom hem till en rödblommig och väldigt varm tös, och ja hon hade ju 39 graders feber så det va inte så konstigt att hon va hängig.

En riktigt slut och hängig lite tjej, hon brukar aldrig somna hos
mig längre men nu somnade hon i min famn på 10 minuter!!!! Stackar liten!! <3


Så himla tråkigt hade ju planerat att åka till Rebbe, Ante och Tilde i morn och äntligen få ge Tilde sina två års presenter!! Men det ser ju inte ut som om vi kan åka, även om feber går ner tills i morn så känns det så dumt att åka och kanske smitta Tilde eller någon annan!! Fan känns skit trist, har ju längtat efter att få träffa dem verkligen, blir tråkigt nog inte så ofta längre.. :/ men men blir man sjuk så blir man.
Och så förlorar Sverige i hanbollen nu också!!! Ja ja det va ju mot Vm, EM och OS mästarna så... Hoppas på brons nu då!!!!!!!
Snart blir det mys i soffan framför Let´s Dance!!

Puss och kram//

27/1

Skrivet 2011-01-27 @ 20:23:29
Inte skrivit på några dagar men känn som att jag skriver samma och samma hela tiden så vet inte vad jag ska skriva om riktigt :S
Men lilla har börjat få en förkylning stackarn så hon va helt slut när hon kom hem från förskolan, ville bara mysa. Men det tackar man inte nej till men förkylningen kan vi hoppa över!!!
Så jag struntade i att åka in och träna idag, det är så svårt tycker jag att hinna med allt man vill. Vill ju vara mycket mer med Elvira än vad jag är, ännu värre är det nu när jag börjat jobba heltid. Känns ganska jobbigt nu faktiskt när jag gjort det ett tag, för hennes del är det ingen fara det är jag som vill va med henne mer. Sen vill jag ju träna försöker tre gånger i veckan, men då går det ju också bort tid med henne... det är så svårt att väga vad man ska göra ibland :/ Men tog en rask promenad idag och några övningar hemma stället när Elvira hade somnat!!
I morn är det fredag igen, skönt skönt!!!!
Puss puss///

Helgen!

Skrivet 2011-01-24 @ 21:04:53
I Lördags vart det fika hos mormor min, mys mys. Sen vart det hem och göra en enkel men underbart god middag, nacho tallrik =) Jag gjorde mig i ordning sen och drog iväg in till syster för att ha en kväll med henne och systrarna Eriksson. Och det blev en toppenkväll, många goa skratt. Det kom en hel del folk sen, så det blev lite party där och ingen krog, skönt!! Men det blev lite sent  04.30 "nej nu måste vi fan sova" så jag är fortfarande lagom trött :P men men kul va det i alla fall.
Den goda middagen!!
Elvira vill också bli fin när mamma stod och fixade sig :P
Det vart en underbar kväll med de bästa brudarna <3 Många skratt, lite dans!!
Jag fattar ingenting, den här killen va grym på att trolla med kortleken. Jag satt hur koncentrerad som helst men nej, vart hur chockad som helst fattar inte att man kan göra sånt där!!!!
Sen va det självklart bugg i söndags, fick äntligen börja lära oss "långdansen" som den kallas. Det är en snurr som man ser väldigt ofta och har gjort den själv också men inte kunnat ordentligt, så det är skit kul. Men det vart lite väl mycket när man tränade bara på den om och om igen så jag blev faktiskt åksjuk, snurrade i skallen som om jag åkt karusell kunde inte ens få i mig middag för jag mådde så illa :P men men måste få in ballansen snart och säga till den man dansar med att köra några turer i mellan.  Hehehe men det blir nog bra till slut!!!
Nej nu blir det snart sängen, måste ta igen lördagen, är fortfarande trött :P
Puss och kram!!

Idag va Elvira med på TV:n =)

Skrivet 2011-01-21 @ 19:47:31
Här är länken till klippet där hon är med, gick inte att lägga upp klippet här :/

http://www.tv4play.se/nyheter/lokala_nyheter/uppsala?videoId=1.1985715
Nu är det fredag och jag och Jonas ska nog ta och öppna en flaska rödvin nu till Lets Dance =)
Ha en trevlig fredag kväll allihop!!
Puss puss//

Tisdag 18/1

Skrivet 2011-01-18 @ 19:59:25
Va på jätte bra humör när jag kom hem efter ett underbart super roligt aerobics pass, så himla kul det är mad aerobics!!!!! Längtar redan tills nästa tis, men det e ett spinn pass och ett step pass kvar denna vecka också så att... men  aerobics slår allt :D Men nej då sen kommer Jonte och visar elräkningen, där förstördes det topphumöret. FAN VAD JAG HATAR ATT DET VART SÅ KALLT!!!!!!!  Jag som är så glad att kontot kommer ha 5000 kr extra denna månad  för att jag gått upp i tid på jobbet igen, så igår beställde jag kläder till mig själv på rean, fyndade ordentligt :P men det känns ju sådär nu när man fick den där räkningen, så får väl se om man kan behålla kläderna eller ej :(
Jaja vi kommer klara det i alla fall, som sagt det blir några tusen till nu mot vad vi är vana vid så..
Sen har jag blivit så jävla dålig i hyn igen :( jag blir galen vet inte vad man ska använda eller göra för att få vara fin i hyn jämt, nån som har nått bra tips?? :/
Nej till nått positivt och det är att Elvira älskar sin nya förskola, farmor hämtade henne idag och hon fick dra henne där ifrån idag igen :P hon tycker det e så roligt där och det är jag sååå glad för!!!
Nej nu är det snart dags för handboll och en god apelsin!! *mums*
God kväll god kväll!!!

Grymt duktiga!!! Så himla kul det ser ut!!!!

Skrivet 2011-01-17 @ 11:24:52

En långtråkig måndag..

Skrivet 2011-01-17 @ 11:17:39
Elvira lämnade jag på förskolan 7.30 i morse. Hade tänkt att ta en långpromenad efter det men nja inte i detta halk väder, shit va halt det är ute!!!! Så vågar mig inte ut tror jag. Så det har blivit städ i garderoben och två tvättar hittills, vet inte vad jag ska hitta på härnest. Är ju några timmar kvar innan jag ska hämta Elvira så..
Men söndagen va full med roligheter istället. Jag, mamma och Elvira gick ner till läbygården på julfest. Det tyckte Elvira va super kul *jag med* Dansa runt granen va det roligsate, Elvira va så söt när hon dansade och gjorde rörelserna =) Hon hängde med så himla bra tycker jag, så det va jätte kul. Många barn, gått fika, fiskdam och tomten som kom med godispåse ja kan det bli mycket bättre. Jag missade tomten och den sista halvtimman för jag åkte iväg på bugg. Men Elvira stannade kvar med Tant Ida och hennes brorsdöttrar som hon älskar att vara med =)
Och äntligen va det dags för buggträning igen, DET ÄR SÅ SJUKT KUL!!!!!!! Va mycket repition för det va många som inte kom ihåg, så det va lite tråkigt. Jag fick själv styra och förklara för en del karlar som inte kom ihåg alls :P men men jag och Jocke kom ihåg och det va det viktiga :P Längtar redan till nästa söndag :D
Nej nu måste jag hitta på nått mer att göra, hatar att var hemma själv och inte ha nått att göra och när det är skit väder ute!!!! BLÄÄÄ!!
Puss puss på er!!

Förmiddagen spenderades i snön...

Skrivet 2011-01-15 @ 12:12:49
:Tog en promenad ut i det härliga vintervädret på förmiddagen, kunde vart lite sol också kan jag tycka med... massa bus, spring och en hel del pulka åkning i backen blev det. Hittade en bob borta vid backarna och det tyckte Elvira va jätte kul =)
Elvira blev trött av att åka pulka så den här stilen hade hon på vägen hem =)
Nu sover snuttan och vi sitter med en varsin god kopp kaffe. Elvira har inte ätit lunch på typ hela veckan så det e lite små jobbigt men hon äter jätte bra frukost och middag med sen så.. hon överlever :P
Snart blir det till att packa i hop alla saker så ska vi fara till Läby till mina päron. Vi ska äta middag där sen ska Jonas fara in till Pata och jag ska till Skuttunge och bugga med Jocke =) jag längtar sååå* ska bli super kul!! Elvira får va med morfar och mormor, men det tackar inte hon nej till kan jag lova!!
Ha en bra lördag allesammans!!

Fredag kväll 14/1

Skrivet 2011-01-14 @ 20:33:10
En mysig fredagkväll blev/är det, Elvira fick ta ett bad som hon älskar. Sen tog vi fram godispåsen hon fick av Malin när hon va här på besök förra veckan och det va riktigt mumsigt kan jag lova. Hon blev helt överlycklig när jag tog fram påsen.

Nu har mamma och pappa fredagsmys med lite vuxen godis *mums* och Let´s Dance på tvn.
Puss puss på er!!!

Hemskickad :P

Skrivet 2011-01-14 @ 11:20:43
Ja det går så bra på inskolningen och Elvira märker knappt av mig så de tyckte jag skulle gå hem. Får se om det går bra att äta lunch och vila själv för tösen. Men jag tror inte det är några problem alls, och verkar vara så trygg där redan och jag litar på personalen för de är toppen allihop =)
Så nu ska jag bara hitta på nått att göra, städa lite här och där kanske?? Städa städa varje freda heter det ju säger pippi :P Det blir nog dansbandmusiken på högsta volym och lite plock och städ.. =) Kollade nyss in Möbeln sida och det har kommit upp tre härliga dansbands kvällar inte så långt bort så nu man taggad!!!!! :P
Trevlig fredag alla kära vänner!!!!

Kvällens inköp

Skrivet 2011-01-13 @ 21:35:11
Ja detta är vad vi kom hem med ikväll, ett fleesställ, två mössor, ett par inneskor och ett par skin-tofflor Elvira kan sova i. Så nu har hon kläder så hon kan sova gott och inte frysa i vagnen =)
Har precis tryckt i mig två riskakor och en underbart god apelsin, behövdes lite ny energi efter dagens träningspass.. Heheh pjuhhuu säger jag bara, det va Aerobics dans i dag och det va ju en del steg kombinationer om man säger så.. hehe men jag hängde med ganska bra tycker jag :P
Men kul va det!! Det va veckans sista träningspass, men helgen är full med bugg så det blir en hel del motion där med :P
Puss puss!!!!

Inskolningsdag 2, lika bra =)

Skrivet 2011-01-13 @ 16:11:45
Elvira tyckte det va jätte kul att komma tillbaka till förskolan i morse. Gått och sagt nästan alla barnen namn i dag och skrattat. I dag va vi där fram till kl 14 så de sova där i vagnarna de barn som skulle sova.. och det gick jätte bra. Men måste in till stan nu efter middagen för att köpa ett fleesställ, mössa och ett par tosser som hon kan sova i. Behövs dubbelt upp för att de är ute så mycket och blir de svettiga när de har vart ute på förmiddagen ska de inte ha det stället på sig igen när de ska sova, så det behövs en uppsättning till vilan också!
Så det har vart en till toppen bra dag på nya förskolan, trivs jätte bra båda jag och Elvira. Det är så skönt!!!
nej nu blir det till att göra middag och fara in till stan sen för lite shopping och sen ett träningpass :D
Puss och kram//

Första dagen på Pinneman =)

Skrivet 2011-01-12 @ 13:01:57
Ja då har vi gjort första dagen på inskolningen på förskolan Pinneman. Sa till Elvira att nu ska vi till dagis, hon tjoade JAAA rätt ut och det va inte ett gnäll om att ta på sig kläderna. Och lite lagon skönt att ta pulkan och gå ca 200 meter till förskolan i stället för att gå i en kvar och ta tåget och gå i en kvart till... Det snöade på bra, så jag tänkte att ja vi är nog inne första dagen men så va det ju inte :P så det va bara att gå in och ta på fleesstället och gå ut i snön. Men barnen hade jätte kul. Vi skottade upp en ring på gården och där satt vi och hade samling ute, så himla mysigt...  sjöng namnsånger och fikade. Alla barn fick välja en sten med ett djur på, vad valde Elvira?? heheh eb mygga!!!! Hahahaha.. jaja tänkte jag.. alla barn fick välja och varje djur hade en sång som vi sjöng.
Sen gick vi in och lekte en stund innan lunch och det va ju super kul att springa runt och kolla in alla nya saker och busa med alla barnen. Elvira har ju en stark vilja och säger till när hon inte vill* ja skriker* och det är en tjej till som är likadan om inte lite värre för hon slog nog varje barn där idag tror jag :( en riktigt tuff tjej, så henne får de ha lite koll på hoppas jag, för hon och Elvira kommer nog ryka ihop när de har så starka viljor båda två :P
Sen va det lunch och vi fick hur goda hemmalagade pannkakor som helst, jag tror nog att jag aldrig har ätit så goda pannkakor någonsin!!!!!
Det va vad vi han med idag, i morn blir det nya tag och då blir det en lite längre dag fram till kl 14 så då ska de sova där i vagnarna för första gången.. spännande!!
Nej nu ska jag upp och väcka tösen.
Ha en bra dag!!!

Tillbaka till vardagen!!

Skrivet 2011-01-10 @ 19:57:28
Då va denna måndag snart över... Vart planeringsdag på jobbet idag, bara ca 5 barn kom och hade missat att det va stängt på fritids :P finns alltid några!! Vart inte en så givande dag för mig som ass för det va bara info på förmiddagen och lite snack i arbetslaget, sen va det planering hela eftermiddagen och jag hade inget att planera direkt så jag tog alla mina böcker och papper och åkte hem och läste lite. Så nu kan jag komma som en ny inläst toppen bra ass till skolan i morn :P ska bli kul att komma tillbaka till den vanliga vardagen i morn efter jullovet!  Men det blir bara en dags jobb sen är det ledighet igen för inskolning för hjärtat mitt.
Jag och Jonas va på nya förskolan i dag på möte och det verkar toppen bra verkligen. Jätte mysig personal verkar det va, mysiga lokaler, liten barngrupp, trevliga föräldrar, kokerska som laga all mat själv från grunden och bakar bröd och gör egen varm choklad till barnen =) Kan nästan inte bli bättre. Så ser så mycket fram emot onsdag när vi och fem barn till ska starta det hela.
Elvira kommer nog tycka att det kommer bli jätte kul att få träffa massa roliga kompisar igen efter denna långa ledighet. Först en busdag hemma till med pappa!! =)
Trevlig måndag kväll mina vänner!!!

Söndag 9/1

Skrivet 2011-01-09 @ 20:06:05
Idag har vi fått mycket gjort här hemma. Vi har städat och rensat garaget och lillstugan så nu finns det massor av plats och fint blir det. Snart kan vi inreda där ute i lillstugan till en liten gäststuga, men det kommer vara förvaring också. Så det känns jätte skönt, nu e det bara en ny garageport som behövs så vi kan ställa in bilen i garaget också.
Rensade skafferi-skåpet som också blev jätte fint, ska försöka att inte bara kasta in allt där nu så det håller sig fint :P
Gick igenom Elviras kläder också och det försvan en hel del, för hon har vuxit så himla mycket den senaste tiden!! Usch tiden går så fort, men det e roligare att gå och köpa lite tuffare kläder på den stora barn avdelningen nu :P
Gjorde jätte god middag idag, det blev kycklinggryta med kokosmjölk och rödcurry med äggnudlar till och det blev sååååå himla gott!!! Kan verkligen rekommendera det!!!
Men nu blir det soffan och hoppas det finns någon bra film innan man ska sussa, för i morn e det jobb igen!!
Jonas och jag la ansiktsmask nyss, så här fina va vi!! heheheheheh
Snygga va??? Heheh:D

Lördag 8/1

Skrivet 2011-01-08 @ 19:45:31
Sitter med färg i håret, äntligen ska jag bli fin i håret igen :D Har klippt mig och nu är färgen i och star dags för slingor i också :P hoppas det blir bra!!

Har vart på stan i dag och träffat gamla goa tjejgänget!! Alla förutom Anne kunde komma så det va lite tråkigt *hon va saknad* men får hoppas hon kan hänga med en annan gång. Hade velat träffa henne med stor magen :) Men vi fick gosa lite var med mysiga Melissa i alla fall, hon fick gå laget runt bland alla tanter :P jag undar jag va hon tänkte med alla gosi gos röster hehehe men hon e sååååå mysig.  E så härlig att träffa alla när alla e hemma i Uppsala och vi hittar en stunda då alla kan. Va bra länge sen nu vi sågs men det känns som det va igår när vi väl ses =)

Nej nu e det dags att skölja ur och se hur håret blir, sen fika och ett glas rött till med älsklingen mor far och syster, vira är nog med ett tag till hon med...

Trevlig lördag kväll allesammans!!!

7 januari 2011

Skrivet 2011-01-07 @ 10:04:12
Jaha vad ska jag och Elvira hitta på idag då?? Just nu sitter jag här och hon kollar på tellitubbies "bebbi" som Elvira säger. Känner för en bara slappardag, för igår va det full fart och vi fick gjort massor.
Vi åkte in tidigt till gränbycentrum för vi skulle köpa underställ och yllestrumpor åt Elvira inför förskolestarten nästa vecka. Så vi gick runt där ett ta och åt lunch där också sen åkte vi hem till Pata och Martina och fikade en sväng.
När vi kom hem fick jag nått ryck, jag rensade förrådet och plockade undan julen och satt upp nya gardiner och gjorde fint. Trodde aldrig att jag skulle ta undan julen så här tidigt någonsin, men nu kände jag bara att nu tittar vi framåt mot vår då vill jag inte ha jul hemma!!! Så det vart en hel del gjort.. =) det e så skönt!!! Så vi får se vad det blir idag!! Ska komma ut på en långpromenad när Elvira sover i vagnen tänkte jag i alla fall, om det går att dra vagnen i denna tunga snö!!!! Nu räcker det med snö!!!
Ha en trevlig dag allesammans!!

6 år tillsammans

Skrivet 2011-01-05 @ 09:48:38
1 Januari 2005 blev jag och Jonas tillsammans efter ett tags datande =) Det va verkligen inte den personen jag trodde att jag skulle dela resten av mitt liv med och ha barn och hus med. Gick tillsammans i högstadiet i tre år men pratade aldrig med varandra eller hade nått med varandra att göra. Han va den tuffa killen i från Lövstalöt =) Jonas skrattar jämt när jag säger så.. Men det va så jag kände och tyckte. Kunde aldrig i livet tro att han skulle bli intresserad av mig =) Men så blev det..  Fick min första lägenhet den sommaren efter vi blivit tillsammas, och vem är det som flyttar med utan att ens knappt fråga, utan tar sina grejer och flyttar in bara hehe =)ojojoj va oroligjag va, vilka är så dumma att de flyttar ihop efter bara ett halvår tillsammans... Men se det gick ju bra..
2007 förlovade vi oss på vår 2 års dag!
Nu bor vi ett kjedjehus och har en underbar dotter tillsammans!!!
Hoppas vi får leva ett fortsatt lyckligt och bra liv tillsammans!!!
<3  <3  <3  <3  <3 <3 <3
<3  Jag älskar dig!!! <3

Nyårsafton 2010

Skrivet 2011-01-04 @ 21:18:49
Det blev en lyckad nyårskväll med goda vänner och väldigt god mat.
Nyårsdukningen som vi tjejer hjälptes åt att göra
Mumsss så gott det va!!!! Där lyckades vi bra =)
Min nyårs frisyr
Jonas bär in efterrätten =)
Elvira tyckte det va jätte kul med alla människor som va hemma hos oss.
<3Ida och jag <3
Ida, jag och Jennie med en underbart god nyårsdrink=)
SKÅL!!
Ja det vart ett snöigt tolvslag =)
Skål för och välkommen 2011, hoppas på ett toppen år!!!
Hoppas alla får ett toppen bra år!!!!!

Julen 2010

Skrivet 2011-01-03 @ 21:13:13
Har ju inte skrivit på ett tag så delar nog upp lite om jul och nyår!!
Julen va fantastisk men fullt hus här hemma med alla när och kära<3  God mat blev det och en del klappar ifrån tomten =) Det måste jag berätta det va så sjukt kul så alla fick sig ett gott skratt. Med mycket om och men så blev det Jonas som blev tomte. Och han tog det på allvar och gick ut en bit på gatan med mask, lyckta och en säck över axeln.  Alla grannar tycker det va skit kul så fönsterna fylldes =) Elvira va helt chockad när hon tittade i fönstret bara stod och tittade med öppen mun typ:) sen öppnade vi dörren och han kom in, och Elvira sa titta titta hela tiden och va lite fundersam. Tomten fick en kram och allt. Så hade jonte på sig sin vinterjacka så han tog av den när han skulle dela klapparna och det skulle han inte gjort direkt Elvira "PAPPA"!!!!! och alla as garvade hahaha det va så himla kul. Oskar jontes bror filmade så jag ska försöka få upp den här sen så ska ni få se =) hahaha
Min juldukning på julafton
Till Kalle blev det glögg och pepparkakor med ost
En del av min när och kära
Elvira fick så många julklappar, vi drunknade nästa i dem :P
Elvira fick en jättefin gunghäst av moster, den älskar hon
Jag och Jonas blev bortskämda av mina föräldrar också, vi fick ett nintendo wii =)
Syster och jag <3
Elvira med några av sina nya saker på juldagen, den minen gör hon för att traktorn kör och tutar av sig själv när man trycker på en knapp =)
Det va lite smått och gått från våran jul 2101!!