En härlig och lugn helg!

Skrivet 2010-01-31 @ 13:30:41
Ja denna helg har vart härlig. I fredags va vi på middag hos mor och far, min syster och pojkvän va också där så det va jätte mysigt!!! Va så länge sen vi träffade dem. Passade även på att färga mitt hår när syster va hemma :P jätte nöjd blev jag. Visserligen va det den färgen jag brukar ha men... =) bra blev det i alla fall. Tack syster ryster <3
Det tråkiga är att Elvira blvit förkyld så det har inte vart så lätt för tösen på nätterna, så mycket sömn har det inte blvit. Försöker få i henne nädroppar men hon blir galen men i går fick vi i henne ganska bra så då sov hon lite bättre. Hoppas hon blir bra snart!!!

I går va jag och Jonas in och handlade mat, Elvira fick vara med mormor och morfar. Sa skönt att få handla i fred och slippa tänka på hennes måltider och ha en rastlös tös i kundvagnen. Så nu är frysen full =) Sen blev det hämt pizza med mor och ar när vi kom hem, det va såååå gott. Kommer knappt ihåg när jag åt de sist.

Nu ska vi bara vänta på att Elvira ska vakna så ska vi åka in till Elviras farmor och Micke och äta mat. hihihih.. så jag har inte lagat mat på hela helgen!!!! Sååå härligt =)
Så det är vad denna helg har bjudit på, inte mycket men det är såå skönt att ha helger som man inte ska gör någnting speciellt utan bara få va!

I morgon är det måndag och öppnaförskolan efter ska vi hem till Lina och Edvin och fika och busa, det ser vi fram emot!!!

Trevlig söndag!!

Super mysig dag på stan igår!

Skrivet 2010-01-27 @ 14:26:33
I går va jag och Elvira i stan och träffade Rebecca och Tilde. Det va jätte mysigt och skoj. Det va meningen att vi skulle köpa nya badkläder till både de små och oss mammor, men nej det va ju omöjligt denna tid på året. Tydligen så ska man inte bada så här dags på året!!! Så nu får man väl ta och beställa i stället!! För vi vill ju åka med töserna och bada på fyrishov någon dag!!! Längtar!!
Vi satte oss på vårat favvo cafe istället och åt lite god lunch och busade av små tjejerna lite. Ja de åt en hel del de med, massa kex och russin mm =) Det finns en stor mjuk matta där som de kan krypa runt och leka lite på så det va perfekt en stund innan de skulle ner i den tråkiga vagnen igen :P Så rolig att se dem, ibland ser det verkligen ut som att de pratar med varandra, de är så söta våra änglar<3 Sen somnade de gott i vagnarna båda två.






En rolig lek stund på café för Elvira och Tilde!



Natten har varit mindre kul. Elvira har börjat vakna på nätterna så mycket igen, så i natt har jag vart upp nästan en gång i timmen. Vet inte vad som är knas med henne nu. Hoppas det går över snart, för man blir inte människa av att få va uppe på natten så här :( Klockan halv fyra va hon hel knasig då orkade jag inte längre så då tog pappa henne och gav henne välling, men han fick hålla på ca en timme sen somnade hon... mellan oss!! Det är jätte mysigt men jag vill inte att det ska bli en vana, så jag hoppas allt ordnar sig snart!!!
I morgon kommer distiktsköterskan och ska göra 10 månaders kontrollen så då får vi se hur mycket Elvira växt också, har inte vart och vägt på 2 månader :S

Ta det lugnt i snöovädret!!

Full rulle hela dagen!

Skrivet 2010-01-25 @ 17:44:17
I dag har vi vart på öppna förskolan, det är alltid lika kul och mysigt. Alla leksaker och barn, det tycker Elvira är super kul. Elvira tränar för fullt på att stå själv och i dag på öppna förskolan släppte hon taget och stod i i bra många sekunder. Det är så kul och se allt hon lär sig, hon börjar bli så så stor! Tiden går för fort!!!
Under musik stunden satt Elvira och diggade och dansade på rumpan, hon tycker jätte mycket om musik =)
Efter öppna förskolan åkte jag, Elvira, Lina och Edvin hem till oss och fikade. Småttningarna va så trötta så de slocknade i bilen och sov nästan 2 timmar sen, så jag och Lina fick en mysig fika och pratstund för oss själva. Det är sååå skönt att få prata i lugn och ro om allt i mamma världen =)
Sen va det full fart igen när det vaknade!
Snart är det dags för mig att sticka i väg och träna, ska bli så skönt!!
I morgon blir de en tur till staden coh träffa Rebecca och Tilde, längtar!! Va så länge sen nu!!
Todeloo!

I kväll blir det soffan själv!

Skrivet 2010-01-23 @ 20:39:14
Först måste jag bara säga oj oj oj vilken bra film vi såg på bio i går, Snabba Casch!!!!! Gillar man svenska filmer med action och spänning så måste denna film ses!!!! Den filmen satte sig i mitt hjärta på en gång. Toppen film!!
Så det blev en toppenmysig kväll bara jag och älsklingen, och det kan jag lova att Elvira hade med. Fick se kort som Ida tog på kalaset och hon hade fullt upp. =) Bästaste Ida!! Tror det är Elviras favvo tant =)

I kväll blir det bara jag här hemma i soffan, Jonas är med polarna och ska ta en vända ut på krogen. Kan faktiskt va ganska skönt att bara få va helt för sig själv så här många timmar, IBLAND!!!!

Annars idag har vi vart lite i stan, till IKEA bla och köpt lite nya koppar och glas så allt ska va lika i skåpen, så nu åker allt udda ut!! Passade på att ta en god fika med när Elvira skulle äta sin lunch.
Jonas köpte sig en ny mobil också, är en aning avundsjuk. Men han behövde det verkligen, hans krånglar så mycket så... Men jag fick köpa fina fotoalbum, jätte jätte fina hittade jag på rean!! Alltid lika kul när man hittar nått man letar efter på rean =) Så nu ska jag pyssla massor och göra fina album med alla kort jag framkallat, ett speciellt dop album till Elvira ska det bli med, det har jag redan börjat med och framsidan blev jag jätte nöjd med så hoppas resten också blir bra.

Nu blir det soffan och möjligtvis något bra på tvn.
Go kväll Go kväll!
Elviras Dop bok!
Så här blev framsidan av Dop boken!!

I kväll blir det bio!

Skrivet 2010-01-22 @ 14:47:08
Morgonen började inte så bra för Elvira som rullade lite väl snabbt i soffan och slog huvudet i elementet =) jag kämpade för fullt med en påse pommes frites för att kyla ner men det tyckte ju inte hon va så roligt, men jag gav mig inte. Och det gav resultat för bulan gick ner bra så nu är det bara ett ordentligt märke. Men hon är pigg och glad för det, det va hon 10 minuter efter händelsen med =)
Och ingen lunch ville hon ha sen. Säg inte att hon ska komma in i den där matvägrar periden igen!!! Då blir jag galen!!! Får se hur det går för Ida att mata henne ikväll. För ikväll ska jag och Jonas gå på bio *mysigt* Snabba casch blir det, tror den är super bra. Men ska väll inte hoppas för mycket!!!! Elvira ska vara med tant Ida *tant och tant... hon själv som säger det så =)* Och det ska på 5 års kalas och där kommer Elvira ha sååå kul tror jag för hon älskar större barn! Så snart ska jag börja packa väskan mm så allt är klart till Ida sen.
TREVLIG HELG!!!

Blir sååå avundsjuk!!

Skrivet 2010-01-21 @ 18:03:11
Ja det blir jag på alla fina bloggar jag ser att alla har.
Det vill jag också ha!!!!

21/1

Skrivet 2010-01-21 @ 15:04:05
Idag har det vart en toppen dag. Lekt som vanligt hela förmiddagen med min busunge. Mitt på dagen va vi ut med mormor och hunden en vända och åkte pulka. Jag tror att hela Läby hörde Elvira när hon pratade och sjöng för fullt (ja det va ju inte så lågt om man säger så), "pulka det är kul" Så nu sover hon så skönt i sin vagn och mamma får en lugn stund för sig själv. Tänkte damsuga men det gick inte så bra, för när jag skulle byta damsugarpåse så såg jag att filtret inte va så fint *usch* så det måste vi köpa nytt först, så det inte börjar brinna eller så:S
I kväll ska man vara duktig igen, då ska jag och Ida i väg och träna. Vet inte vad det är för pass riktigt men det visar sig väl, vi kommer väll ligga som två stök där så vältränade som vi är :P Nej det ska bli kul, ser alltid fram emot träningen, jätte kul att ha kommit i gång igen efter graviditeten. Jag som tränade på en del del innan, så det känns härligt i kroppen att ha kommit igång igen!
Nej nu låter det som att snuttan är på gång att vakna så bäst att gå ner och se efter!!


Tjollahopp!!

Försöka börja blogga lite =)

Skrivet 2010-01-20 @ 15:06:17
Jaha då ska jag ta och föröska börja blogga lite, tycker det verkar lite kul.
Ska skriva så mycker jag hinner och har lust.
Tiden är inte den bästa när man har en lite tös som tar en väldig massa tid =)
Spännande och se hur många som är intresserade av mig och mitt liv :P
Ha det så bra!!