25/11 Torsdag

Skrivet 2010-11-25 @ 21:07:26
Jaha då va det fredag i morn igen... gud så veckorna flyger fram. Och vilket väder vi haft/har, nu är det vinter i alla fall kan man säga. Barnen på jobbet är överlyckliga i alla fall :P
Elvira tycker också det är kul med snö!!
Och visst kan jag hålla med om att det är mysigt med allt vitt allrahelst nu till advent. Så snart blir det mysfaktor 100 hemma i huset när alla mysiga julsaker kommer fram :D
I morn är det dags för denna mamma att gå ut och roa sig igen:P Jag och Jocke *min bästaste buggkavaljer* ska ta oss ut till fyris park och dansa lite till SANNEX!!!! Ska bli sååå roligt att få bugga igen!!!!
Innan det ska vi till svärmor och sambo för att äta lite middag, trevligt trevligt!!

Fyris Park-Trivselparken nära stan

 

Sannex 2010-11-26

Årets sista buggfredag-missa inte!

kl 21:00 - 01:00 (insläpp från 20:30)


Åhh vad jag längtar tills i morn nu när jag ser den bilden, sak bli såååå kul!!!!! Ska dansa så fötterna glöder :P

Puss och kram!!

Tisdag morgon

Skrivet 2010-11-23 @ 08:02:42

Ja det är tisdag men jag går fortfarande i lördagens buggkväll =) Ja herregud så otroligt roligt det va. Finns det något roligare än att bugga?? Nej jag tror inte det... jag har verkligen hittat nått som jag älskar att göra och kommer fortsätta med det länge länge. Det blir ju extra roligt när man har en underbar kavaljer också ;) Jocke is the man!!!!!  Så det blev en del blåsor under fötterna och träningverk i axlar och armar efter en hejdundrande danskvälle. Det togs massor av bilder där under kvällen så jag hoppas på att få tag i några och lägga upp sen :P

Nej nu är det dags för jobb och försöka få bort buggen ur huvudet för en stund :P

Puss och hej!!!! <3

Ikväll ska det dansas =) 20/11

Skrivet 2010-11-20 @ 14:02:21
Då har man duschat och ska snart göra sig lite fin :P  För nu är det dags att börja tagga inför kvällen.
Ikväll blir det buggfest med trerätters middag och sen dans till
Highlitghs!!!!!!!!
Jiihhuuu va kul det ska bli. Är så taggad :P Så nu åker dansbandsmusiken på för att komma i rätt stämning =)
Trevlig lördag allesammans, det ska jag ha :P

Underbart besök ikväll!! 18/11

Skrivet 2010-11-18 @ 21:18:01
Idag har Lina och Edvin vart här och fikat och busat!! Så kul och mysigt, va alldeles för länge sen vi sågs!! Barnen verka tycka att det va super kul att träffa varandra, de sprang runt och busade och stojade för fullt =) Fika och prat blev det för oss vuxna, för mig och Lina i alla fall. Jonte va lekfarbror ett bra tag :P det gillar vi hihihi..
Mys mys!!
Bus bus =)
Mitt hjärta <3
Puss puss<3

Fick en underbart fin lyckta av Lina *tack snälla du*
God kväll allesammans!!!
I morn då e det fredag i morn då e det fredag!!!!
Men sen e det LÖRDAG då jäklar Ida, Johan och Jocke!!!!!!! JJiiihhhuuuuu!!!! Då ska det dansas :D

16/11

Skrivet 2010-11-16 @ 20:31:32
Oj va tiden går fort nu sitter jag och Jonas och planerar julen :P pjuuhhuu att den redan snart är här.. Har planerat så att vi ska bjuda hit all våra nära och kära till vårt nya hem. Finns det hjärterum så finns det stjärterum :D  Det blir en hel del att förbereda, kolla vilka som ska komma, vad ska finnas med på julbordet etc ja men det känns då ändå bra att vi satt igång i tid=)
Idag va jag hemma med Elvira igen. Jonas och jag har vart hemma lite varannan dag så ingen av oss ska bli för mycket drabbad i arbetet. tycker det är det mest rättvisa, och det funkar bra. Men idag har hon mått bra och har inte haft feber så i morn väntar dagis igen.
Idag va vi in till stan och träffade Ida på stan för vi skulle fixa present till våra buggledare. För på lördag är det buggavslutningesfest JJIIHHHUUU va jag längtar. Det e skit tråkigt att det redan gått tio veckor, men det kör i gång igen i januari så... Så festen ska bli suuppeerrr kul!!!! Så vi har köpta massor med godsaker så vi ska fixa en mysig korg till vår ledare som han kan gotta sig med i det kalla vintervädret =)  Hoppas han blir glad för han är guld den mannen, hur rolig och skön som helst. Är man på dåligt humör eller trött eller nått när man kommer dit så har man alltid ett stort leende på läpparna under träningen och när man går därifrån!!!
Nej nu blir det tv och fortsatt julprat!!
Trevlig kväll alla vänner!!! Puss kram!!

11/11 Torsdag och vab

Skrivet 2010-11-11 @ 21:36:17
Ja igår fick jag samtal från förskolan om att Elvira hade 38 graders feber så det va bara att sätta sig på tåget och hämta henne. Men så va hon pigg som bara den hela eftermiddagen sen efter att hon sovit i 2 timmar... men va hemma med henne idag för att inte ta risken och för att inte förskolan skulle bli irriterad av att vi kom med henne för tidigt..
Men vi åkte in till stan en stund och köpte lite små saker och present till Martina som fyller 20 i morn :D och farsdag present till morfar och Jonas.. Vi gick till min mormor sen och tog en fika.. När Jonas och Elvira kom hem, för jag drog och tränade, hade hon lite feber igen.. jag fattar ingenting. Hon är sjuk hela tiden känns det som, varje vecka är det nått. Och det e ofta feber, hosta och kladdiga ögon. Så funderar på att ringa husläkaren och höra vad det kan va. Blir lite jobbigt att få åka från jobbet någon dag varje vecka. Men i morn är Jonte hemma med henne så hon får vila lite mer.. Sen blir det 20 års kalas!!!!! Och lördag då smäller det!!!! PARTY PARTY!!!!!
Nej nu väntar sängen!!! Natti natti!!

Yes Yes Yes!!!!!!!!!! 8/11

Skrivet 2010-11-08 @ 21:45:50
VI HAR FÅTT EN PLATS PÅ EN NY FÖRSKOLA I VATTHOLMA TILL ELVIRA 12 JANUARI!!!!!!!!
JJJIIIHHHUUUUU!!!
Detta är så underbart, detta kommer göra vardagen mycket lättare. Förskolan ligger typ 200 meter från vårt hus så det är hur smidigt som helst!!! Åhh så skönt och vilken lättnad, trodde inte att det skulle ske så snabbt. :D Tur att vi sparade ett antal dagar från föräldrardagarna så vi kan göra en bra inskolning till för Elvira. För det är otroligt viktigt för mig att hon ska känna sig trygg från start! Spännande spännande!!
Har inte haft någon lust att sitta vid datan det e därför det vart lite dålig uppdatering denna vecka men ska försöka hitta energin igen!!!
Trevlig kväll!!!

Veckan började inte som vi hade tänkt oss!

Skrivet 2010-11-02 @ 14:39:16
I går måndag va Elviras förskola stängd pga planeringsdag så då hade jag och Jonas tagit semester så vi kunde göra något kul i hop hela familjen! Så vi bestämde att vi skulle åka och bada på fyrishov =) Så vi var redo gick upp i tid och så, så skulle vi packa i hop alla saker och ge oss iväg. Då hittar inte jag min bikiniöverdel :( och den nya är den ända som sitter bra och som jag kan bada bra med Elvira med. Så vi letade överallt åkte till mamma och pappa och letade men nej det är helt borta :( så det blev inget bad... Så jag va så lagom på bra humör över att det va jag som gjorde att allt blev fel.. men men vi gjorde det bästa av situationen. Vi åkte till stan och gick på leksaksaffär och det gillade Elvira lagom mycket *väldigt mycket* sprang runt och skulle ta och prova allt som fanns framme att prova :-) Sen åkte vi och köpte nya skor till Elvira och åt mat, sen köpte vi en damsugare och storhandlade mat på en gång. Så det vart en bra dag i alla fall. Men när vi kom hem va Elvira jätte hängig och det visade sig att hon hade 38 graders feber. Så det va till att mysa hela kvällen, inte jag dock för jag drog iväg och tränade lite aerobics :) det är så SUPER kul allså. det droppade om oss när vi gick därifrån :P hehe man har ett leende på läpparna under hela passet!!!
Idag har jag vart hemma med Elvira, men hon är mycket bättre och piggare. Hostar och är bra förkyld fortfarande men febern är borta så det e skönt. Hon får va hemma med farmor hela dagen i morn, det va bestämt sen tidigare för farmor åker till Gambia på torsdag så då vill hon va med tösen. Så då får hon vila i morn med.
Nej nu ska jag ta och fixa till mig lite för jag ska in till stan och käka med några jobbarkompisar ikväll =) ska bli jätte trevligt. Extra kul när det e en helt vanlig tisdag. Sånt behöver man ibland i den vanliga vardagen :P
Fortsatt trevlig tisdag allesammans!!