Usch detta känns jobbigt :(

Skrivet 2010-05-30 @ 20:23:34
Vi ska ju flytta till Vattholma, och mycket därför jag vill ha allt på ett ställe så att säga, kunna gå till dagis, affär mm. Men också för att vi vill ha störr. Men självklart med den babybommen som är så är dte fullt på de dagis som finns i Vattholma. Så vi har fått en plats i storvreta, jätte fint är det. Men det är inte vad jag hade tänkt :( så just nu känns det lite tungt med flytten, kommer va svårt att lämmna detta hus ändå.. har ju haft det innom famlijen i 25 år så det kanske inte är så konstigt. Men jag vet att det kommer bli bra, jag ska ge mig fan på att ta körkort också :P
Va första visningen idag och det kom 10 familjer så det känns ju bra. Är visining igen i morgon kväll så vi får se hur det går, spännande.

Igår  va jag på örbyhusdagen med Ida och Carro, det blev en toppen rolig kcäll med mycket dans och skoj, tack brudar =)

Nu är det bara till att ladda om för en ny jobbar vecka. Snart blir det chips och film med min underbara sambo<3

Trevlig kväll!!

oj inte skrivt på ett tag 27/5

Skrivet 2010-05-27 @ 20:57:34
Nej som sagt det finns inte mycket tid att skriva och dte händer mycket i livet nu känns det som. Har haft en underbar födelsedag och blvit gammal. Men det glömde vi med festen jag ahde *Tack alla underbara* det kommer upp bilder snart från den, så det blir nog en del skratt då kan jag tänka mig :)
Så berättar me rom den då.

Har träffat min underbara gammla kära vänner Isa, Becca och Johanna och åt god kina mat, Det va för länge sen vi sågs men ska ses snart igen. Och tillökning i gänget igen i december <3!!!!!!!!    Johanna och Mati grattis än en gång!!!! Jag längtar så till det lilla pyret kommer.

Ja det va en del vad som har hänt men nu hinner jag inte mer för nu ska jag heja på Anna så hon kommer till final i Eurovisonen!!!!! GO anna Go anna!!!!!

God kväll kära vänner<3

17 maj

Skrivet 2010-05-17 @ 20:48:07
Vilken underbar helg det har varit med massa sol och sommar värme. Fick massor av saker gjort med huste för i dag har det vart fotografering här så det va en del undanplockning och fix. Och så har jag bakat inför den stora dagen :/ eller... ja bakat har jag men stor dag??? hmmm nja nej!!
I lördags va min älskade syster här med pojkvännen, jag blev friserad med ny färg och slingor och en ordentlig klippning, är jätte nöjd!!! Tack jennie <3
Sen vart det pappas underbara hemmagjora hamburgare *mmmuummmsss* och en flaska vin till det :P så det va en underbar lördag.

Det va en som tyckte de va jätte härligt med sommar =)


Min älskade lilla prinsessa har blivit så stor!!!! <3


Va underbart det är att sommar värmen börjar komma, är ute hela dagarna på jobbet. Det värsta är den fina bondbrännan efter alla olika linnen man har :P men det får man ta.

Ja hörre ni i morgon eller bara timmar kvar... då blir man vuxen på riktigt. Får göra allt, till och med gå in på Flurran utan problem :P ja man blir 25 år *hjälp* äsch det är väl ingen ålder säger alla, nej jag vet men jag har nojja i alla fall :( men det går nog över när jag märker att jag inte kommer bli äldre än 25 i huvudet i alla fall :P

Nej nu blir det lite tv tittande innan sängen väntar.
Puss och kram!!!

14/5 Fredag

Skrivet 2010-05-14 @ 21:39:36
Jonas drog in till stan och skulle gå på en studentskiva med Pata, de kommer känna sig som pensinärer, *hahahahaha* Hade tänkt att bara ta en lugn helg tillsammans och fixa med huset och allt. Men så ringde Pata och jag förstår Jonte har man en bästa vän som ska åka till Afganistan i 6 månader om en och en halv vecka så vill man ungås så mycket det går. Jag har haft det så mysigt jag med godispåse vid tvn och kunna sitta här vid datan i lugn och ro :)
Men jag och Ida kollar efterboende i Malung under dansbandsveckan *dansband tokiga som vi är* och vi har haft ett på gång, men hon verkar hel konstig nu och inte kan ge besked och hit och dit. har sett fram emot detta så himla länge nu så jag blir GALEN om vi inte hittar nått!!!!!! Hjälp om det är någon som känner nån där uppe!!!???

Nej så nu ska jag leta ännu mer. Trevlig fredag kväll!!!

Nu har det hänt grejer :D

Skrivet 2010-05-13 @ 20:37:07
Jag har börja jobba nu så det har inte blivit så mycket tid och ork över till att blogga tyvärr. Men ska försöka bättra mig. Men den lilla tiden man har med sina två älsklingar när man kommer hem vill man ta vara på och samtidigt försöka träna så då blir det inte mycket tid över.
Men det är jätte kul att jobba, trivs jätte bra på nya skolan. Härliga barn och personal. Men det är tugn att gå från mammaledig till at jobba 100%. Jobbigt fysiskt och psykiskt för att jag inte får träffa Elvira så mycket längre :(
Men det blir ändring till hösten så :)

Ja och så HAR VI KÖPT NYTT HUS!!!!!!!!!!!!!! Jiihhuuuu!! :D
Vi ska flytta till Vattholma, ja ni läste rätt Vattholma. Jätte mysigt sammhälle och allt finns, affär, skola, förskola, sporthall tåg, buss etc. Har letat såååå länge i Björklinge för dit ville vi ju helst av allt, men det kostar ju en hel del om man säger så, så då började vi kolla vattholma och det blev billigre. INTE billigt men billigare. Och vi har några bekanta där och så så detta kommer nog bli toppen tror jag. 5 rum och kök så nu får vi plats ordentligt.

Här är en vinterbil på vårt nya kedjehus!!


Så nu är det fullt upp med mäklare och visningar mm Och inte minst rensning i hus och uthus *ppjjhhuu* det kommer ta lite tid. Det är tur att Jonas är pappa ledig 4 månader så han har lite tid i alla fall och greja lite.
Ja och pappaledigheten går så bra så, de har så kul min älsklingar.
Köpte en gunga till Elvira för ett tag sen och den får pappa stå vid en hel del för hon ÄLSKAR att gunga.

Gunga är livet!!

Äntligen hittade jag en fin keps till Elvira, och hon blev jätte tuff i den<3

 

I dag på förmiddagen va vi hos Lina, Kalle och Edvin det va jätte mysigt. Har saknat dem så nu när jag jobbar så vi inte kan ses. Sågs ju en gång i veckan förr. Men så är dte så då får man göra det bästa av situationen :D

Blev mycket lek och bus, fika och jätte god lunch!!! Tack för det Lina och Kalle, det gör vi om snart igen!!!

Nej nu ska jag gå ner och kolla hockey med Jonte, sen i morn är det jobb igen. Men det blir nog en lugn dag fö det är klämdag. Börjar 0930 så fick sovmorron i alla fall.

 

Puss och kram på er!!

Tillbaka till verkligeheten nu :S

Skrivet 2010-05-02 @ 20:03:25
Jag har blivit sååå dålig på att skiva på sista tiden man har inte haft lusten att sitta vid datan :P
Men ska föröska skärpa mig nu... men nu får vi se om jag hinner och orkar. För i morn är det dags för mig att börja jobba igen, hel tid också :S
Nu är det Jonas som ska vara hemma med snuttan i 4 hela månader :D sen blir det dagis. Vilken sommar de kommer att ha pappa och dotter. Men det ska bli ganksa skönt att får börja jobba igen, det hade vart värre om Elvira skulle börja på dagis men nu vet jag att hon är hemma och har det toppen bra med pappa.
Så livet rullar på som vanligt annars. Ska bli spännande i morn nytt jobb, eller ny skola i alla fall. Har blivit flyttad till vaksalaskolan, så det ska blir jätte kul Fick ett jätte bra intryck när jag där så. Det blit nog bra.
Men kommer sakna minna favvo mammor, Lina och Rebecca *pppuhhhuuu* vad jag kommer sakna våra myciga dagar tillsammans. Men så är det, det gäller tt träffas på helgerna och så nu i stället. Nån gång ska man ju börja jobba med...

I morn blir det till att titta på ett kjedjehus i vattholma med... så vi får se hur det går. Ser jätte fint ut så vi är sugna på det. Så det komemr bli en tuff dag i morgon :P
Nej nu är det soffan med älsklingen som gäller.
Puss och kram//