Inte skrivit på ett tag!

Skrivet 2010-04-22 @ 21:16:35
Har vart dålig på att uppdatera här ett tag. Men just nu känns det lite tungt. Har ingen aning varför men det kommer väl sånna vibbar ibland. Börjar bli lite trött på att gå hemma nu tror jag så det passar perfekt att jag ska börja jobba snart :P
Elvira klättrar upp för det mesta nu, soffa fotölj och våran sängen. Bara väntar på att hon ska komma upp på en stol och sen köksbordet eller komma ur sin säng!!
Annars rullar livet på som vanligt. Förutom den j*vla snön som kom idag!! FY F*N säger jag bara!!!!
Hoppas de håller va det lovat till helgen att det ska bli fint. För på lördag sätter fotbolls säsången igång!! JIHUUU va kul det ska bli.
Nej nu ska jag ner i soffan med mina spagetti ben =) som de blev efter träningen.. :P
Puss på er<3

En fantasktisk dag =)

Skrivet 2010-04-14 @ 20:55:56
Hela dagen idag har vi varit i staden med Tilde och Rebecca =) Så jag fick napp på någon som ville va med oss i det fina vädret. Det blev en toppen mysig dag med lek i stadpaken, lekparken som finns där. Och det tyckte Tilde och Elvira va så himla kul. De bara gick runt och skrek av glädje *ler* typ och va så glada. Jag tro att de är bra trött i ben och fötter. Min tös la sig pladask på köksmattan när jag skulle laga mat :) Och somnade som en stock nu på kvällen.
Det är så mysigt nu när man kan va ute med dem mer och de kan leka och springa runt själva *till viss del*
Elvira har lärt sig att plocka med stenar och självklart stoppar man de i munnen.... men hon har inte hunnit fått i sig någon i alla fall...
Vi åt lunch på Åhlens cafet men det va en besvikelse, tog varsin varmmacka typ det heter nått annat men vet ej hur det stavas eller vad det heter :P torr och halvbränd. Så dit kommer vi inte gå fler gånger. Och det va inte så att det va ont om personal heller så de va stressade. typ tre stycken och ingen kö alls... hmmmm... ja ja.
Sen blev det en caffe latte att ta med och en vända till lekparken igen innan hemgång.
En helt underbart solig och rolig dag!!!!

Ja visst syns det att vi haft en toppen dag =)

Så underbart det är med detta väder!!!

Skrivet 2010-04-13 @ 20:27:47
Vår vår vår, mmmmm så skönt det är. Vill inte annat än att vara ute och sola och leka =)
Synd bara att jag dragit på mig en förkylnign igen så man inte har lika mycket kraft och så ska man ju inte va i solen så mycket då :/ men men det är jag ändå och leker för fullt ändå *trotsar förkylningen*
Vill ta vara på varje dag jag har kvar nu som mamma ledig... usch och fy inte långt kvar till verkligheten nu!!! :(
Jag försöka få napp på någon som kan hitta på något mysigt i morgon för då ska det bli topp väder :) vi får väl se. Annars blir det en dag hemma och ute som idag och gårdagen... men det är inte fel det heller.
Ja det va inte mycket intressant att skriva om i dag.
Höres!!

En helt underbar söndag!! =)

Skrivet 2010-04-11 @ 20:25:43
Vilken dag det har varit. Började med att jag fick sovmorgon *skönt* Sen va det fint väder hela dagen så hela familjen har varit ute hela dagen, bara in och åt lunch en snabbis. Jonas rensade och eldade en hel del, sen blev det fika i solen *åhh va härligt det va*
Och så mitt i allt ringer telefonen och vi får vagnen såld!! JIIHHUUU äntligen av med den, och vi fick änså 1800:- för den så det är vi nöjda med för vi ville bara bli av med den :P

Elvira och jag gick ner till Ida idag på eftermiddan och lekte. Emilia va där med och det tyckte Elvira va toppen kul. Stora tjejer är det bästa hon vet tror jag, hon blir helt lyrisk =) De busade för fullt och hade kul.

Pratade med mamma och pappa idag ute i det fina vädret och då kom vi in på Elvira humör för hon visade det några gånger när hon inte fick som hon ville. Ja för er som inte träffat henne så mycket så är hon en sån som lägger sig på marken och skriker när hon inte får som hon vill, mm jätte kul..... eller INTE!!!! Jag blir tokig. Och det visade sig att jag va tydligen lika dan :( så ja vi får nog stå ut med detta ett tag. Ska bli intressant att se hur det kommer att gå att handla och hämta henne från dagis sen :S

Så det har varit en toppen bra dag med min älskade familj!!!!!!!!!!! <3

Snart blir det film, utan chips!!!!! Ja för det åt vi igår :P

Puss på er!!

Fredag 9/4 2010

Skrivet 2010-04-09 @ 21:16:50
Det känns fortfarande konstigt att skriva 2010 :)
I dag har vi haft en jätte mysig dag med Lina och Edvin igen *hihihi* men det tackar man aldrig nej till för vi har alltid lika rolig och mysigt med dem!! I dag blev det fika och lek ute vid deras lekpark, jätte mysigt va det. tråkigt bara att det va så dåligt och trist väder. Men det av kul ändå. Edvin och Elvira är så söta när de leker =)
Usch känns hemskt att det inte kan bli så här ofta snart för att jag ska börja jobba  :( kommer sakna er!!!! Men vi får se till att det blir på helgerna :)
Både Lina och jag har börjat med samma sov rutin på de små så det gick hur bra som helst idag, vi har tagigt bort sovstunden på förmiddagen och de blir ganska trötta då för att de är ovana så det gäller att hålla igång dem. Och det lyckades vi med :P Sen sov de som stockar en timme efter lunchen. Detta funkar så himla bra, har gjort så med Elvira i två dar nu och hon har sovit hela nätterna då från sju till sju. HELT UNDERBART!!!!!

 


Ikväll va jag och Elvira ner till mormor och morfar en stund för pappa åkte in till polarna. Så kvällen inte skulle bli så lång, och så känner jag mig inte helt bra heller så då va det skönt med några andra som kunde leka med henne så kunde jag ligga på soffan och äta godis :P

Nej nu ska jag gå ner och kolla på sista delen av solsidan strax, så himla bra serie. det är tur att det kommer en sesång till :)

Trevlig fredag kväll!!

Det är ju påsklov, hallå!!!

Skrivet 2010-04-07 @ 14:09:55
Idag åkte vi till björklinge för att gå på öppnaföskolan men när vi och Lina och Edvin kommer fram kommer vi ju på att det är påsklov!!!! Hallå, man är ju inte med helt!! Men det vart en toppen dag hemma hos Lina och Edvin i alla fall. Med massa mys och bus, som vanligt<3  Hade en jätte snäll mamma som kom och hämtade oss med så vi slapp ta bussen. Jag skulle handla lite med så jag slapp släpa, så dte va guld värt!!!
Nu sover tösen så gott så i sin vagn, hon somnade som en stock på 2 minuter i bilen på vägen hem och rörde inte en min när jag flyttade henne till vagnen, då är man trött :)
Får se om det blir en springrunda ikväll med, har ju inte blivit någon långpromenad i dag heller så. Det kanske skulle passa bra!! Nej nu ska jag försöka gör klar Elviras dop bok, så den blir klar någon gång!! :P

Ciao ciao!!
Det har varit lång helg och jag har inte haft tid eller lust att sitta här vid datan och skriva. Så nu kommer ett litet utdrag av min påskhelg med ord och bilder, hoppas någon orkar läsa i alla fall :P nej då ska hålla mig kort.

Kunde ju inte låta bli att börja påsken med att måla min lilla Elvira till en påskkärring, och ojojoj så söt hon blev. Det va det många som tyckte som fick ett påsk mms =) men det höll inte länge för rougen kliade och schalen ville hon inte ha på huvudet. Men jag han ta nått kort i alla fall.

Jag har nog den sötaste påskkärringen i världen!!<3



Elvira hade lite svårt att låta bli det fina påskriset vi gjorde =)


Påskägg!! Men i år va det inte godis i utan kläder :) men det tyckte hon va lika kul.

Sen blev det långfredag, den bästa dagen varje påsk ;) för då spelar Sannex på Möbeln i Tierp och självklart blev det en toppen kväll med massa dans så man hade träningsverk i armar och ben dagen efter. Han inte ens dricka en cider när jag va där. En toppen rolig förfest hos Elin och Erik innan blev det med *där han jag dricka ;) *, så hela kvällen blev toppen.
Dessa dansbandskvällar med Ida är bland det roligaste som finns. Nu är det bara till att boka Malung och danbandsveckan!!! Jihhuuuu!!! Längtar redan!!!

Mina goda drinkar med granatäpple juice, sprite och annanas och lite alkohol förstås :P



Köpte ett jätte fint armband av Sara som gjorde mig extra fin till kvällen!



Ja det där va ju an underbar bild på mig men... det bjuder jag på =)



Några av killarna på partyt.



Förfestens värdar =)



Ja ingen kväll utan en flumm bild, eller hur Ida :P

Sen har det varit påskmiddagar och en massa godis. Påskafton hade vi en mysig kväll med mina föräldrar och min syster med pojkvänn. Jonas vart kvar till senare kvällen medan jag gick hem och nattade en trött Elvira, det va inte bara hon som va trött iofs ;)
Sen på påskdagen va vi hos Jonas mamma och sambo, där hans syskon och styvsyskon också va. Där fick alla sig ett gott skratt när faster satte igång musik till Elvira och hon började dansa för fullt =) Hon älskar verkligen musik och kan inte stå still när det svänger. Alla skarattade så gott, det såg extra roligt ut också för hon hade bara t-shirt och blöja så blöjan såg ut att hänga lite extra. Det blev en dopa blöjan dans som faster sa =)


I går han jag och Elvira med att leka lite med Idas brorsdöttrar, det tycker Elvira är så kul!!! Så gick va och sa hej till Malin min barndomskompis som flyttat till Göteborg och va hemma över påsk. Det va jätte roligt att träffa henne.

Så det har varit en toppen bra helg verkligen. Idag va vi in till gränby en snabbis och skulle köpa galonisar till Elvira men de va dyra och inte de stl som jag ville ha så det blev ett par vattentäta, tunna överdragisar i stället. De ska vi nog testa i morn och med mina gamla gummistövlar som mamma letade fram =) så vi hoppas på lite finare och varmare väder i morn.

Så nu väntar en underbar myskväll med en rolig film *hoppas jag*  som vi hyrt, och en påse chips såklart :P

Trevlig kväll allesammans!!