Lördag i stockholm!!

Skrivet 2010-06-20 @ 19:18:03
Ja vi hade bra planering när det gällde tjejträffen i stockholm :P Bröllops lördagen blev det. Men vilken lyckad dag och kväll, helt super med det bästa brudgänget!! Trots att vi inte skulle kolla eller bry oss om bröllopet något speciellt så vart vi kvar i stan och gick runt och tittade lite bland allt ståhej, men oj va med folk så vi bestämde oss tillslut för att åka hem i alla fall och se på tv. Så det blev tullelbanan hem till Becca och där väntade vin och god mat!!! Så det blev en toppen kväll med god mat gott vin och massa snask :P
Mycket skratt och tokheter blev det med, men det går inte att komma undan när vi träffas. Och detta måste hända oftare sa vi, men det är alltid så svårt när vi bor på olika håll och har familjer och kariärer etc så det är svårt att få in en lördag då alla sex kan. Malin du va verkligen saknad denna kväll men du fanns i tankarna *oj det låter som att hon är död men det är hon inte hon är i USA*


Anne och Becca står och förbereder maten!



Jag och Anne i sin nya snygga frisyr!!



Gravida Johanna och Isa



Ja god mat och en hel del snask blev det :P





Hahahaha!!
En riktigt lyckad kväll!!!!

Idag har famlijen och jag vart på gränby en sväng för det va sååå tråkigt väder och vi ville inte sitta i soffan hela dagen. Så det blev en del fynd på rean bla. Men Elvira har inte vart sig själv i dag riktigt gnällig och vill sitta i knät mest och på gränby vill hon jämt springa omkring men idag ville hon bara sitta i vagnen och ta det lugnt och då kände jag på henne och visst hon va kokhet. Tempern visade 38.3 sen när vi kom hem så det va inte så konstigt då att hon är gnällig och inte vill äta. Så nu sover hon som en stock min lilla prinsessa!!! Hoppas det går över snart!!

Nej snart är det dags för söndagsmys med älsklingen!!

Ciao ciao!!

Grattis Tessan och Linus<3

Skrivet 2010-06-17 @ 20:39:18
Ett litet flickebarn kom till världen idag in i vår vänskapskrets!!! Linus och Tessan fick en underbar lite flicka i dag. All lycka och värme till er, bara längtar och längtar tills vi kan komma och hälsa på.
När sådant händer så nära vänner så kan inte tårarna hålla tillbaka. När man själv har barn och har vart me dom samma sak så vet man precis vilken känsla de har där uppe på BB nu, ja det är helt otroligt!!! Åhhh så mysigt *snyft*

Elvira och jag har vart hemma hos Lina och Edvin idag!! ÄNTLIGEN!! Har saknat dem så mycket, så det va hur mysigt som helst. Och barnen kände igen varandra och busade och kramades som att de sågs igår<3  De blir så stora, de är inga bebisar längre utan barn och det är en stor skillnad!!
Tack Lina för en underbar kväll, måste ses snart igen<3<3<3

I morgon är det dags för fotografering äntligen, men jag är lite nervös. Antagligen för att man sett fram emot detta så länge nu. Inga myggbett nu!!!!!! Skulle ju fotat i onsdags men då fick Elvira ett myggbett på ögat så hon ögat svullnade upp så hon såg typ inget på ena ögat och det är inte så kul att fota då. Så ser verkligen fram emot morgondagen!!!

Nej nu blir det tv en stund innan det är dags för att sova.

Helgen 13/6

Skrivet 2010-06-13 @ 14:22:07
I fredags va dte skolavsluting, så mysigt när barnen sjunger och ger alla sommarkramar. Trots det tråkiga vädret som va, kallt och tråkigt. Men men det är avslutning i alla fall. Va inte många barn kvar på fritids så fick gå hem lite tidigare *mycket skönt* Hade famlijen i stan för vi skrev kontrakt på vårat hus på dagen *skönt,men ändå inte :(* så vi tog en tripp till gränby, och då tog jag inseativet till en iPhone :D har varit så avundsjuk på Jonas så nu fick jag entligen min egen :) Sen firade vi Jonas bonusmamma på födelsedagen.

Ja så nu är huset sålt till ett ungt par. Känns bra men samtidigt väldigt sorgligt, har ju haft detta hus i familjen i 25 år, så jag vet inget annat än att våran familja har bott här. Så det kommer känns jätte konstigt att man inte kan gå upp i skogen på denna stig som ligger från huset :( men men det kommer bli jätte bra i vårt nya hus. Det är alltid svårt att lämna nått gammalt som har vart bra till att få nått nytt tycker jag.

I lördags hade vi Rebecca, Ante och Tilde här på lunch, jätte mysigt. Åt god lunch och pratade en hel del och busade med tjejerna och de med varandra. de börjar bli så stora.



Saknar verkligen dem nu när jag jobbar. Usch jag saknar alla mammor Rebbe<3 och Lina<3 så mysigt vi har haft under detta år och så böjar man jobba och träffas inte alls lika mycket. Kan börja gråta när jag tänker på det ibland. SAKNAR ER VERKLIGEN!! men men så är ju livet man måste jobba.


I går va det 23 års fest hos NOffe som fyllt år, det va en toppen kul kväll men mycket skratt och dans. Nu ska jag ner och kramas och pussas med min älsklingar. Elvira har börjat pussas och vill göra det väldigt ofta :)

Love<3

En helt underbar sommar helg!!! 6/6

Skrivet 2010-06-06 @ 19:34:07
Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.

Du tronar på minnen från fornstora dar,
då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.

Sveriges nationaldag i dag, hurra!
Har inte firat detta, känns tråkigt på ett sätt på ett annat inte för det brukar vi inte göra så...

Så otroligt fint väder det vart hela helgen, helt underbart. I lördags va vi in till festivalen/marknaden i stan hela familjen och med Ida och Emilia.  Det blev en väska, ett halsband och en klänning till mig själv och Elvira fick en ballong. Jonte hittade inget... brukar han inte göra på sådana ställen så...Det va toppen mysigt, tog en god lunch på stan med. Sen efter det åkte vi till Rowafoto för hon hade invigning på sin nya studio som blev sååå fin, fick ta några kort på Elvira och så ska vi dit om en och en halv vecka och ta bilder på henne och oss som familj. Ska bli så kul, längtar verkligen.
Både i kväll och i lördags grillade vi i det fina vädret. Och vart va det och vi har inte köpt någon liten pool till Elvira än och det har inte hunnit blivit så varmt i mamma o pappas pool än så det fick bli en hink. Och det va hon så glad över, det märks verkligen att hon är född i fiskens tecken :)



Men i dag blev det ett litet snabb dopp i den stora poolen 21 grader va det, men det va kallt så det vart bara till magen på både mig och Elvira. Men fötterna plaskade hon med  en hel del när hon fick sitta på kanten och när hon inte gjorde det låg hon på mage och plaskade med händerna.


Pappa jonas hade jätte kul när han satte Elviras blöja på mitt huvud!! :P

En underbar sommar helg med andra ord, och nu är den slut, Tillbaka till jobb och verklighet i morn igen!!!
God kväll god kväll!!

Så blev resultatet tillslut..


Dags för välkomsdrick och jag VILLE inte tappa allt, och det gjorde jag inte heller :)



SKÅL!!

Grabbs..




Collingarna!!

Forever<3


Kunde va ute utan att myggen åt upp oss



 

<3


Älskar dig!!<3


 

Ja sen blev det ös, hahaha

Dansa dansa dansa..




lite snack..


Det nyskära paret.


jajemen!!!

 

Jahapp då va man 25 år då!!!


sommar sommar sommar

Skrivet 2010-06-02 @ 20:33:54
Är inte detta väder underbart =) Jag är så glad att jag har det jobbet jag har när det är ett sånt här väder, man kan va ute och leka hela dagarna :P så man är lite röd om axlarna när man kommer hem... hihihi... men det är man värd efter allt regn och snö man stått ute i under det andra halvåret.
Just nu rullar allt på som vanligt. Jag jobbar och mina älsklingar har det kul coh mysigt. I dag va det i stan med farmor, gick till svandammen bland annat och det gillade Elvira verkligen =)

Är så nervös nu också för vi bara väntar på att mäklaren ska höra av sig så vi vet hur det får med huset...

Ska komma med lite bilder från 25 års festen i helgen tänkte jag när man har lite mer tid att sitta, nu på kvällarna vill man bara va med familjen den stunden man hinner.
Ha det bra allesammans!!
Kram kram!!