Min skatt är sjuk :(

Skrivet 2010-03-29 @ 20:51:19
Helgen va verkligen varierande. Fredag va det Sannex på VIP så det va ju hur kul som helst som vanligt. det började med en mysig tacokväll med Ida och syster min, sen va det ut och dansa som gällde. Haft träningsvärk i armarna lite efter allt buggande :P Hade så kul att de va tvugna att skicka ut mig och Ida där i fårn för vi satt och hade så trevligt in på natt timmarna. Och det ska vi göra om på fredag igen!!! :P
Lördagen va det Jontes tur, han va på isracing med grabbarna och hade en toppen kväll han med lät det osm. Så då va det jag som va hemma själv i soffan. Det är tråkigt sånna helger som vi gör saker på olika dagar för då ses man inte så mycket. Men då blev det extra mysigt på söndagen med film och chips *som vanligt*
På söndag va vi också hem till Lina, Kalle och Edvin och hade mysigt och käkade pizza. Det va super gott, va ett bra ta sen jag åt det så det va extra gott då.

I dag har det bara vart lugnt, för i natt har inte jag och Elvira sovit mycket för hon har dragit på sig en förkylning och hostar så hon vaknar stackarn. Så det blev inte mycket sömn. Får se hur de blir i natt. Ser inte lovande ut för hon har redan vaknat flera gånger sen kl sju av att hon hostar:( Så det blir nog hög läge i våran säng senare sen kan jag tänka mig.
Jag och Ida va iväg och tränade ikväll med, *skönt* så nu ska jag ta ett glas vatten till känner jag.
Trevlig kväll!!

Invigning på ToysRus i går!

Skrivet 2010-03-26 @ 10:11:35
Jag, Elvira, Lina, Edvin, Kattis och Loke bestämmde oss för att åka på nyöppningen av toysRus.
Allt började med en väldig kö in till det nya köpcentret. Nej men va f*n tänkte vi, men ja ja nu står vi i denna kö. Får väl se om vi kommer in på toysRus i huvudtaget men men vi är mammalediga och har inte bråttom=) Tillslut kom vi in och hittade en parkering, inga vagnar hade vi med oss om det va så att vi skulle handla stora saker så vi tog en kundvagn som Edvin och Elvira fick sitta i. Och det tyckte de va hur kul som helst. Och kors i taket, det va jätte lugnt där inne, kunde gå med kundvagnen hur lugnt som helst och fick ingen panik av att det va för mycket folk!! Så det va jätte kul, och sååå billigt. Vi kunde ha köpt hur mycket som helst, men till Elvira blev det en rutchkana, en färgglad sparkbil *heter det så?* och en liten lastbil. Hittade så mycket fint som jag ville köpa till henne men men hon är bara 1 år hon kan inte få allt kul nu :P
Så med bilen full med leksaker och ballonger åkte vi vidare till Nickis för en lekstund =) Och så kul det va, de tre småttingarna hade så kul där. Det va jätte lite folk så det va också super skönt. Sen tog vi oss upp med de små i den stora klätterställningen och upp till den stora rutchbanan. Och "hjälp" sa vi mammor "ska vi verkligen våga detta!!"  Hahahaha..... Men shohoooo va kul det va, och det tyckte de små med så det va bara att kravla sig upp igen och åka =) Super kul, så det va inte första och sista gången vi va där inte!!!!
En toppen kul dag med härliga mammor och barn!!


Elvira gillade att klättra på kuddarna!


Det lilla bollhavet va också  kul, det va kul att kasta ut bollarna =)


Edvin va duktig och hämtade bollarn och la i dom igen! Men Loke tyckte det va kul att bolla runt med dem på golvet så han tycker det va mindre kul.


Jihuuu rutchkanan va kul!!!

Då har man nytt jobb då!!

Skrivet 2010-03-24 @ 20:19:19
I går va jag på arbetsintervju på vaksalaskolan, hade ingen motivation alls inför det för vill inte börja jobba. Men vilket härligt fäng jag fick träffa, vi kom så bra överrens och de tyckte så mycket om mig ;) så jag fick jobbet direkt :D Så nu ska jag bli ass till en pojke i förskoleklass på vaksalaskolan. Jihuu känner jag nu, för det kändes så himla kul när jag va där, och personalen och rektorn verkade toppen. Glada och lättsamma. Men tråkigt är dte att inte komma tillbaka till malmaskolan, kommer sakna en del av dem verkligen!! :( men kommer hålla kontakten med den bästa av de bästa jobbarkompisar jag någonsin haft och någonsin kommer att få, världens bästa camilla!!<3

Idag har jag ioch Elvira varit hos Edvin och Lina, jätte mysigt som vanligt!! =) I morgon ska vi åka till invigningen av  toysRus och sen kankse åka till nikcis om de små orkar! Så ser fram emot morgondagen verkigen =)

Jag och Lina pratade lite om sövning och så idag, så jag bestämmde mig idag att vi måste ta tag i detta nu. Vi har vart för snälla och gosiga. Elvira måste lära sig somna själv i sin säng och inte av vällingen. Så ikväll tänkte jag att ja nu sammlar jag på mig kraft så jag har tålarmod om det skulle va jobbit för vi måste börja någonstans. Och ja det kan bli jobbit men det blir bra till slut. Och kolla det gick faktiskt riktigt bra, lite gnäll och hon skulle ställa sig och komma upp till mig några gånger och blev arg när jag la ner henne istället. Men det gick till slut, höll nog inte på mer än 20 min :P så får se om detta blir bra och om nätterna blir bättre av det med.

Trevlig kväll allesammans!!

Ja då va 1 års firandet slut.

Skrivet 2010-03-22 @ 15:30:10
Vilker lyckat och mysigt kala det blev verkligen. Det vart tre kalas för Elvira =) ett på hennes födelsedag, ett stort kalas på lördagen och ett till på söndagen. Hon fick så mycket fint, kläder, skot, leksaker, böcker, skivor och pengar. Tack alla så jätte mycket!! Sen fick vi en jätte fin tavla på Elvira när hon är 3 veckor av hennes faster, den är så otroligt fin!!! Sitter i vardagsrummet nu så alla ser det =)
Jag lyckades bra med tårtorna med ;) jag bestämde mig för barbapappa tema på kalset, så det fick bli tårtorna med. De fick jag mycket beröm för :P jag tycker det är så himla kul med bakning och tårtor.
Så här kommer lite bilder från kalasandet.

Så här blev dukningen!



"Åhh jag fick strumpor och ett par tuffa byxor!!!"


En barbapappamössa, de passade ju in för dagens tema :)


Allt bak!


Mina fina tårtor ja gjorde till kalaset!


Läser en av böckerna Elvira fick!


Duplo fick hon med, det tycker hon va kul.


Elvira fick nägra slantar att stoppa i sparbössan av gammelmormor, sparbössan fick hon av gammelmormor när hon döptes.


Mums mata moster med tårta! =)


Tilde och Elvira lekte med de nya leksakerna.


Mariekex det är gott!!!

Nu är vår tös 1 år!!!!!

1 ÅR!!!!!!!!!!!!!!!

Skrivet 2010-03-19 @ 11:44:08
Vad är det för dag idag vad är det för dag idag, för det är ingen vanlig dag för det är Elviras födelsedag. Hurra hurra hurra!!!!!!!!!!! Grattis min ängel!!!!!!!!!

Ja kan man tänka sig för ett år sen kom hon till oss, just vid denna tidpunkt har jag fått träffa och hålla min dotter i ca två och en halv timma. Groggy och helt drogad av morfin :P  Ja allt va jobbigt och oväntat men till slut blev allt bra och Elvira kom helt frisk till världen!!!!!!!!!!!! Det va många oroliga vänner och familj som inte fattade varför vi inte hörde av oss på så länge, det va ju en tös som inte va så snabb!!! Så till slut orkade varken hon eller jag mer så det blev akut kejsarsnitt. Jag blev sövd för jag hade panik. Så tänka sig Jonas fick ta hela allt ihop själv, ett litet barn fick han rakt i sin fam efter alla kontroller och mamma ligger på operationen och försvinner sen utan att han får veta speciellt mycket. I 5 timmar fick han klara sig själv som nybliven pappa för första gången, lite panikslagen om hur jag mådde efter allt. Men sen kommer jag upp till famlije rummet, inte i mitt riktiga jag men... helt underbart. Det första jag ser är Jonas med bar överkropp som bär på ett litet barn intill sig. Ja då kom tårarna *nu med* Men hallå det är ju inte en kille!!!!!!!!!! Jag va så övertygad om att jag skulle få en pojke så jag fattade ingenting när han kommer fram och säger att det är en Evlira!!
Ja nu har du vart hos oss o 1 år och 8 ½ timme min älskade skatt Elvira!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En av de första bilderna på Elvira på BB!

I Dag blir det n mys dag och allt ska min skatt få som hon vill, eller... nja nästan i alla fall :P
I morgon blir det stort kalas hela dagen med släkt och vänner. Så i kväll blir det till att göra klart tårtorna och duka. Det ska bli så kul och mysigt!!!

Ha en trevlig helg allihop!!!

Tiden går fort!!!!

För 1 år sen hade allting börjat!!!

Skrivet 2010-03-17 @ 20:31:19
Ja för 1 år sen hade värkar och allt satt igång. Va nog på bb nu men blev hemskickade igen med tabletter över natten. Men vid sju tiden nästa morgon va det bara att åka in med en j*vla smärta, men ändå va det nästan ett helt dygm från och med då som jag skulle ligga där. Det hade man inte väntata sig... Ja hon tog tid på sig att komma ut min ängel!! Det är tur att det är värt allt besvär och smärta, för vilken skatt jag fick!!!<3

Snart börjar verkligheten igen :/

Skrivet 2010-03-15 @ 19:22:43
I dag har det vart ytterligare en solig dag, helt underbart. Lina och Edvin va här på lunch och lekte lite, jätte mysigt. Men våra små va helt tokiga idag... :S Alltid lika kul med de två :)
När jag stod och gjorde lunch idag så ringer telefonen... det va från vaksalaskolan och de ville att jag skulle komma på en jobbintervju :S usch nu börjar verkligheten snart va det första jag tänkte. Men ja sa jag självklart vill jag det. Så jag ska it nästa tis så får vi se vad det är...

På eftermiddagen gick jag och Elvira en promenad i det fina vädret, hon sov så gott så ute i solen.
Och nu fungerar pannan också, härligt! Det va inget större fel som tur va.
I morgon kommer det en värderare och värderar om huset så vi ska se hur mycket lån vi får sen till ett nytt hus =)

Puss och kram!!

En flitig söndag =)

Skrivet 2010-03-14 @ 19:44:45
I dag har jag varit på den flitiga sidan, har hunnit med att baka två sorters kakor och en tårtbotten till tårtorna. Så har jag dammat och gått en liten prommenad med. Så i dag känns det härligt för jag hunnit gjort så mycket =) Men det är ännu inte klart på långa vägar inför födelsedagen....

I går va det 50 års kalas för svärfar min, jätte trelig fet med trevliga människor och god mat och dryck. Synd att vi va tvugna att åka så tidigt för vår lilla tös va så trött och vill inte sova när det är massa roligt folk som pratar och stojjar. Så det blev hem i soffan och kolla melodifestivalen, och i år tack och lov är jag nöjd med den låten som van Anna!! Underbar låt, satte sig i mitt hjärta första gången jag hörde den och fattade med en gång att den skulle ta hem allt. Nog för att jag tycker att det fanns roligare låtar med lite fart som hellre hade kunnat vinna men... Man behöver inte skämmas i år i alla fall!!!

Nej nu är det dags för en dusch sen blir det chips och film med min äskling!!!

Puss puss på er!!

Fredags mys själv!

Skrivet 2010-03-12 @ 19:16:54
Nu har jag vart dålig på att skriva på ett tag igen, men har inte haft lust eller enerig för att sitta vid datorn har det känts som. Men tänkte i kväll kan jag skriva några ord när snuttan sover och Jonas är hos Borna så jag får ha lite fredags mys för mig själv.

På förmiddagen i dag va jag till tandläkaren, och inga håll och ingen tandsten. :D underbart!!!!
Fick skjuts med mamma min hem så på vägen hem handlade jag massor till baket till Elviras 1 års dag. Och det är inte billigt att ha kalas om man säger så... Elvira va med mormor och morfar en stund på eftermiddagen så då han jag baka en stor satts med havrebollar. De vart jätte goda *mums*
Jaha ja det va vad som ahr hänt idag. Annars i livet då... Jo Elvira går för fullt nu :D Hon är så duktig. Går till och med ute med overallen och stor vinterskorna =) Oj oj oj va tiden går fort om en vecka fyller hon 1år. Så mina planer inför kalaset är i full gång kan jag lova :p
Ha nu en trevlig fredag kväll allihop!!!

Lite av varje!

Skrivet 2010-03-02 @ 15:10:24
Ja vi börjar väl på fredagen. Som jag skrev då så skulle det nog bli en lugn och tidig kväll!!!!!! Ja och så blev det... JU INTE!!!!!!!!!!! Åhhh så trött jag blir men nej det blir jag inte för det va så j*kla roligt så det va inte sant. Otroligt roligt att träffa Rebbe igen och fetsa. Det blev en hej dundrande förfest hos Tomas hennes jobbarkompis och min gamla kompis från högstadeiet, en annan jobbarkompis Tobbe va också där och han är min gamla högstadeivän också så det va ju ett plus att få träffa dem och prata om hur livet är för dem nu. Och det visar sig att det är killar som gillar dansband och bugga!!!!!!!!!!! Åhhh så lycklig jag va, fick bugga hela kvällen sen, tom på Etage till alla möjliga sorts låtar men va sjutton det gick det med!!!!! =) En jätte lyckad kväll!!!!!!!!! Som skulle slutat 0015 men slutade runt 0230 :P

Sen blev helgen lugn med min underbara familj!!<<3

I går va det en snöig måndag. För det första så va de ju inte ute och ploggade så jag höll knapt på att komma fram till busshållsplatsen *suck* men bussen va tro det eller ej bara 5 min sen. Men sen va det att ta sig från bussen till öppnis och ja det va snö coh snö och snö. Fick ta och gå på E4 för att ta mig till vägen jag skulle gå för det va sånna vallar vid busshållsplaten så jag kom inte över med vagnen *suck* NEJ NU VILL JAG INTE HA MER SNÖ!!!!!!!!!!!!!!!!
Så man va ju på lagon bra humör sen, tur att man har en glad tjej som kvittarar och har det bra som piggar upp än.
Sen va det öppnaföskolan, det va kul men en aning rörigt. Det va många stora barn som ingen av mammorna höll koll på och de sprang blend de små och ja... allmänt jobbigt tycker jag det va. Men som tur va så har vi räddningen Lina och Edvin!!! En mysigt heldag hemma hos dem som vanligt, och småttingarna sov en bra stund så vi fick krypa upp i soffan med en varsin kopp kaffe och några kakor. Å det va behövligt denna dag!!
Sen va det full rulle på leken när de vaknade.
Och Elvira går mer och mer nu så Lina fick se en hel del steg igår =)
Elvira tycker väldigt mycket om Edvin det märks för hon ska fram och krama han hela tiden det är så sött, men ibland tycker han det blir jobbigt och knuffar bort henne *hihi* Så söta!!!!!!!!!!!
Och vi kom inte därifån förrän efter 1700 för jonte blev så klart sen på jobbet och jag kunde omöjligt ta mig till bussen för det va inte plogat så det va bara till att vänta. Tur att Lina har tålamod med oss!!!

Så här ser en dag ofta ut hemma hos Edvin och Lina, full rulle, lite bok tittande och lite sång!!

I dag har det bara vart en lugn och mysdag, tog en sväng i pulkan. Elvira är lite kinkig för båda framtänderna där uppe börjar komma. Den ena har kommit fram ganska, så mycket så att hon gnisslar tänder *usch* Så nätterna är lite tråkiga nu med för hon vaknar på nätterna och galskriker och sen ska hon bara sova hos oss från ca 0300. Men det är mysigt och när man vet att hon har ont så kan man inte bli arg. Kan inte va skönt att få tänder.

Ha nu en bra dag allesammans så ska vi busa lite nu när snuttan vaknat!!!!