I morn kommer äntligen Jonas hem<3

Skrivet 2010-07-04 @ 20:55:39
En dag till med massa bad och sol. Det är ju så varmt så man orkar inget annat än att ligga i badet, 27 grader va vattnet idag :) Helt underbart skönt. Så kul att ha IPhone för jag låg i poolen medan jag pratade lite på msn och lite annat så det va super!! Idag tog Elvira sitt fösta riktiga dopp i stora poolen, det va på kvällningen innan vi gick hem. då va det nästan varmare i  vattnet än på land så då va det härligt. Blev galen om hon skulle upp :P Så får se i morn om hon ska bada hela tiden eller hur det blir.

I morgon kommer äntligen Jonas hem!! Skulle komma hem i natt men det va ett bra band som spelade 2130 i kväll som de ville se så de skulle åka sen hela natten så han är väll hemma lagom trött mitt på dagen i morgon skulle jag tro. LÄNGTAR!!

Ida kom över en snabbis och badade :) och då smidde vi lite dansbandsplaner i smyg, får se vad Jonte säger om de :P Är så härliga tider med logar och bra dansband nu. HÄRLIGT!!!!! Inte många veckor kvar till Malung nu heller *JJIIHHUU* längtar som tusan!!!

Nej nu ska jag kolla om det finns någon film att se, så jag blir trött och somnar så det blir i morgon någon gång!!!

Puss och hej!!

Åhhh det är varmt varmt varmt!!!

Skrivet 2010-07-03 @ 20:52:40
Men jag klagar inte, det är väldigt jobbigt på nätterna tycker jag bara. Både för mig och min lilla tös.
I dag har vi badat badat badat, och jag har fått sola lite. Det är så j*vla tråkigt bara att man inte kan sola i fred för de där bromsarana!!!!! Blir galen på dem, Elvira tyckte det va skit kul och skrattade åt mamma när hon viftade runt med tidningen :D Elvira har vi hållt i skuggan i sin lilla pool hela dagen med t-shirt. Har smörjat in henne flera gånger men ändå har hon fin bondbränna nu :)

 



GUD VA lång tråkigt det är att vara hemma själv, när lillan har somnat. när man är van att ha någon att titta på tv med och prata med om kvällarna. Men snart är han hemma min älskling!!

Nej ska kolla om det är någon bra film på tv nu. puss kram!!!

Då va det girlpower här hemma ett tag!

Skrivet 2010-07-01 @ 20:47:22
Jätte tråkigt är det att jag inte kan lägga upp bilder från en helt underbar midsommar helg, för vår kamera dog och minnet blev fullt så jag tröttnade men pappa min och Ida så klart har bilder så blir en annan gång förhoppningsvis...

Nu är det bara jag och Elvira hemma, pappa Jonas har åkt till Tyskland på summerjam, reegeafestival. Det kommer säkert bli super kul för dem men jag kan ju inte slappna av och låta bli att vara orolig här hemma :( och Stackarn vaknade i morse och va sjuk så hoppas ahn kryar på sig min älskling så han kan ha kul nu.
Så i morgon ska mormor, som är så snäll att hon tagit ledigt, vara med Elvira från kl 0600 på morgonen för jag ska åka och öppna på fritids men det ska nog gå bra. Kommer nog va med mormor och morfar en hel del i helgen. Jag är sån som hatar att vara själv, det kan vara sönt en kväll eller en dag men inte tills på måndag :( kommer sakna min älsling så mycket!!!!<3

En dag kvar sen har jag semester i 4 veckor, ska bli så skönt så. Men jag har ju inte mer än kommit in i mitt nya jobb så ska jag gå på semester :P men men så är det. och ledighet behövs till all packning för nu är det inte långt kvar tills vi far till Vattholma och gör byn osäker där i stället :P

Nej nu ska jag ta ett äpple och se om det är nått på tv innan jag ska försöka somna själv i min stora säng :(

Ciao ciao!!