Grattis Tessan och Linus<3

Skrivet 2010-06-17 @ 20:39:18
Ett litet flickebarn kom till världen idag in i vår vänskapskrets!!! Linus och Tessan fick en underbar lite flicka i dag. All lycka och värme till er, bara längtar och längtar tills vi kan komma och hälsa på.
När sådant händer så nära vänner så kan inte tårarna hålla tillbaka. När man själv har barn och har vart me dom samma sak så vet man precis vilken känsla de har där uppe på BB nu, ja det är helt otroligt!!! Åhhh så mysigt *snyft*

Elvira och jag har vart hemma hos Lina och Edvin idag!! ÄNTLIGEN!! Har saknat dem så mycket, så det va hur mysigt som helst. Och barnen kände igen varandra och busade och kramades som att de sågs igår<3  De blir så stora, de är inga bebisar längre utan barn och det är en stor skillnad!!
Tack Lina för en underbar kväll, måste ses snart igen<3<3<3

I morgon är det dags för fotografering äntligen, men jag är lite nervös. Antagligen för att man sett fram emot detta så länge nu. Inga myggbett nu!!!!!! Skulle ju fotat i onsdags men då fick Elvira ett myggbett på ögat så hon ögat svullnade upp så hon såg typ inget på ena ögat och det är inte så kul att fota då. Så ser verkligen fram emot morgondagen!!!

Nej nu blir det tv en stund innan det är dags för att sova.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback