Invigning på ToysRus i går!

Skrivet 2010-03-26 @ 10:11:35
Jag, Elvira, Lina, Edvin, Kattis och Loke bestämmde oss för att åka på nyöppningen av toysRus.
Allt började med en väldig kö in till det nya köpcentret. Nej men va f*n tänkte vi, men ja ja nu står vi i denna kö. Får väl se om vi kommer in på toysRus i huvudtaget men men vi är mammalediga och har inte bråttom=) Tillslut kom vi in och hittade en parkering, inga vagnar hade vi med oss om det va så att vi skulle handla stora saker så vi tog en kundvagn som Edvin och Elvira fick sitta i. Och det tyckte de va hur kul som helst. Och kors i taket, det va jätte lugnt där inne, kunde gå med kundvagnen hur lugnt som helst och fick ingen panik av att det va för mycket folk!! Så det va jätte kul, och sååå billigt. Vi kunde ha köpt hur mycket som helst, men till Elvira blev det en rutchkana, en färgglad sparkbil *heter det så?* och en liten lastbil. Hittade så mycket fint som jag ville köpa till henne men men hon är bara 1 år hon kan inte få allt kul nu :P
Så med bilen full med leksaker och ballonger åkte vi vidare till Nickis för en lekstund =) Och så kul det va, de tre småttingarna hade så kul där. Det va jätte lite folk så det va också super skönt. Sen tog vi oss upp med de små i den stora klätterställningen och upp till den stora rutchbanan. Och "hjälp" sa vi mammor "ska vi verkligen våga detta!!"  Hahahaha..... Men shohoooo va kul det va, och det tyckte de små med så det va bara att kravla sig upp igen och åka =) Super kul, så det va inte första och sista gången vi va där inte!!!!
En toppen kul dag med härliga mammor och barn!!


Elvira gillade att klättra på kuddarna!


Det lilla bollhavet va också  kul, det va kul att kasta ut bollarna =)


Edvin va duktig och hämtade bollarn och la i dom igen! Men Loke tyckte det va kul att bolla runt med dem på golvet så han tycker det va mindre kul.


Jihuuu rutchkanan va kul!!!

Kommentarer
Postat av: Lina

Hi hi, vilka fina bilder gumman!! Tack för en supermysig dag! Hoppas vi kan åka dit snart igen!! Kramar

2010-03-26 @ 11:26:16
URL: http://linaslillaliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback