Tisdag 19/10

Skrivet 2010-10-19 @ 20:44:54
I helgen hade jag och älsklingen en underbar kryssning <3 det blev mycket mys, en del skratt, många goda drinkar, god mat och lite dans på det :P det va toppen!!!  Jag älskar verkligen att åka båt!!!!  Det är synd bara att det är så många som blir alldeles för för fulla!!! Hörde på båten när vi gick på att en tjej va så full kvällen innan att hon ramlat nere från en av trapporna och slagit ihjäl sig :(  tråkigt verkligen! Men men vi hade det toppen i alla fall!!!!
Idag har Elvira haft fotografering på dagis. Är lite besviken för Jonas satte upp hennes hår i en hästsvans på dagis och jag ville ju ha hennes fina långa hår utsläppt på korten men men... Va irriterad hela förmiddagen, men sen tänkte jag att min ängel är alltid fin!!! Så jag hoppas bilderna blir bra i alla fall. Jag vill ju att första dagis kortet sak va perfekt.. men sån är jag! Löjligt!! Jag kanske det, men det är viktigt för mig!!!
Har precis kommit hem från ett underbart träningspass Zumba :) Jag och bästaste syster köpte ett varsit årskort i dag så nu jäklar ska här börjas träna!!!  Zumba va jättekul men lite svårt. Men det blev mycket skratt och så mycket glädje!!! Där fick man lite användning av den rumpan man har heheh :P  Men jag längtar verkligen efter att får köra bräda igen, det är min absolut FAVVORIT!!! Så det blir till att boka nu så vi får ett pass nästa vecka, LÄNGTAR!!

Trevlig kväll alla sköna människor!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback