Åhhh äntligen!!!!! =)

Skrivet 2010-09-29 @ 20:32:40
Det är underbart väder ute men fruktansvärt kallt på mornarna. I morse fick Jonte skrapa rutorna för första gången och termometern stod på endast 1,5 grade *bbuuurrr* så nu har mössan åkt fram.  Så himla svårt att klä lilltösen i detta mellan väder bara. Så vi har en full hylla på förskolan med olika tjocklek på kläder *hehehe* men så får det va.
Så idag när vi kom hem från förskolan slängde vi in grejerna och tog sandlåde sakerna och gick ut till lekparken och lekte hela eftermiddan jag och Elvira!! Hon älskar att vara ute min tös =)" kaka kaka" sitter hon och säger i sandlådan då vill hon att jag sak hjälpa henne och göra sandkakor som hon sen kan ha sönder =)
Och åhhh äntligen har Elvira börjat äta igen!!!!!!!!!!!!!!! *JJIIHHUU* idag va hon så hungrig så hon kunde knappt vänta tills middagen va klar. Hon stod bara och pekade och pekade på maten på spisen och skulle upp i sin stol!!! Och det va evigheter sen det va så... så det va så kul att se när hon bara öste in mat i munnen så hon knappt kunde tugga =) Hoppas det fortsätter så nu...
Nu blir det mys med baben i soffan!!!!
puss kram!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback